0
Έγκλημα-σοκ σήμερα το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και το παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.


Η τρομακτική είδηση της τριπλής δολοφονίας του τρίχρονου παιδιού, της συζύγου και της πεθεράς από τον αστυνομικό ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε έχει προκαλέσει σοκ. 


Οι πληροφορίες λένε πως ο 46χονος αρχιφύλακας πρόσφατα είχε περάσει και από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΛ.ΑΣ χωρίς να διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. 
Ο 46χρονος, λένε οι συνάδελφοι του, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα που να δικαιολογεί αυτή την ακραία πράξη. 

Με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία ο αρχιφύλακας, το 1996 έφυγε από την Αστυνομική Διεύθυνση του Αερολιμένα Ελληνικού και τοποθετήθηκε στη φρουρά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. 

Πρόκειται για μια ειδική υπηρεσία της Βουλής και παρέμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι και σήμερα το μεσημέρι.


Τι ήταν αυτό που ώθησε τον 46χρονο να στρέψει το υπηρεσιακό του όπλο για να σκοτώσει τη σύζυγο, την πεθερά και το μόλις τριών ετών κοριτσάκι του και στη συνέχεια να δώσει τέλος στη ζωή του; 

Επί του παρόντος ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από την πρωτοφανή πράξη του αρχιφύλακα να σκοτώσει το παιδί, τη σύζυγο και την πεθερά του. 

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας θεωρούνταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και υπηρεσιακά άψογος αστυνομικός που ποτέ δεν απασχόλησε, ούτε έδωσε το παραμικρό δικαίωμα. Μέχρι και την σημερινή πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία...



ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top