0
Όλοι γνωρίζουν πως ο Γιάννης Πουλόπουλος εδώ και 19 περίπου χρόνια έχει εγκαταλείψει το τραγούδι, αφού η υγεία του έχει δεχτεί αρκετά χτυπήματα.


Εκτός από το ότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί με μια επιγονατίδα, καθώς εξαιτίας ενός τροχαίου που είχε στο παρελθόν, αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατο του, έχει σοβαρά θέματα και με τα μάτια του. Παρότι πριν αρκετά χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπίσει το γλαύκωμα, το πρόβλημα αυτό δεν έχει ξεπεραστεί.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει στο παρελθόν για την πάθησή του αυτή, λέγοντας πως την κληρονόμησε από τον πατέρα του. «Επειδή ήμουν πρωτότοκος το πήρα εγώ το γονίδιο, ενώ ο αδελφός μου δεν το έχει. Ο πατέρας μου, όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, μας έλεγε «να προσέχετε τα μάτια σας».

Επί 18 χρόνια έχω πλέον αυτόν τον μπελά. Η θεραπεία είναι μακροχρόνια. Έκανα εγχείρηση με λέιζερ πριν από δέκα χρόνια, ενώ ακολούθησε και δεύτερη πριν από λίγο καιρό», είχε πει λίγο παλαιότερα σχετικά με τα προβλήματα όρασης που αντιμετωπίζει και τα οποία τον αναγκάζουν να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι γυναίκες της ζωής του

Πλέον η καθημερινότητα του τραγουδιστή έχει αλλάξει ριζικά και περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι του στη Νέα Κηφισιά. Δίπλα του σε όλον αυτό τον Γολγοθά είναι το μεγαλύτερο στήριγμα της ζωής του, η σύζυγός του Μπέτυ Πουλοπούλου.

Το χαμόγελο και η τρυφερή της αγκαλιά λειτουργούν θεραπευτικά στην πονεμένη του ψυχή, με την αγάπη τους όσο περνά ο καιρός να γίνεται όλο και πιο δυνατή. Μαζί τους φυσικά είναι και η αγαπημένη τους κόρη Άντα. Αν και ο Γιάννης Πουλόπουλος θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάθε φορά που μιλά για τις δυο αυτές γυναίκες τα μάτια του ακτινοβολούν ευτυχία.

Ξέρει πως αν δεν τις είχε κοντά του τίποτα στη ζωή του δεν θα ήταν το ίδιο, για αυτό και δεν σταματά να ευγνωμονεί τον Θεό. Μάλιστα τόσο η σύζυγος όσο και η κόρη του τον είχαν βοηθήσει να κόψει το τσιγάρο, όταν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί.

«Ο Γιάννης από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να ξανακαπνίσει. Τέλος. Το κόβουμε και εγώ και η Άντα για να τον βοηθήσουμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Μπέτυ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top