0
Θα θυμάστε ότι στα μέσα Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κάνει τουλάχιστον δυο ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. 

Τότε -όπως δημοσιοποίησε μέσω ανακοίνωσης- οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος λόγω του πολύ μεγάλου χρέους της ΠΑΕ και της άρνησης του Αλαφούζου να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της μαύρης αυτής τρύπας.

Από τότε έχουν κυλήσει πάνω από τρεις μήνες και δεν έχει εμφανιστεί κάποιος επίδοξος σωτήρας. Ναι μεν έγιναν συζητήσεις, δυο- τρεις επιχειρηματίες το σκέφτηκαν λίγο παραπάνω αλλά κανένας δεν μπήκε στο ζουμί όπως είχε κάνει τότε ο Γιαννακόπουλος.

Κάθε μέρα η κατάσταση στην ΠΑΕ χειροτερεύει, με τους ποδοσφαιριστές ήδη να έχουν ανοίξει τον χορό των προσφυγών και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το μέλλον του Παναθηναϊκού το 2018. Κανένας εκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ετοιμάζεται για νέα κίνηση. Βλέποντας την ομάδα να καταρρέει, έχει κινητοποιήσει ήδη μια μικρή ομάδα έμπιστων του ανθρώπων να καταστρώσει ένα πλάνο για την σωτηρία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Τις τελευταίες μέρες δραστηριοποιείται έντονα αλλά δεν επιθυμεί να βγει τίποτα προς τα έξω πριν ακόμα να είναι απολύτως έτοιμος. Τώρα πλέον γνωρίζει πολύ καλά τα ανοίγματα και τι βήματα πρέπει να γίνουν.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να κάνει την κίνηση του πιο αποφασισμένος από ποτέ άλλοτε…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top