0
Διαφορετικά ευρήματα φαίνεται να περιέχει η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση που έγινε για τα αίτια του θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο που βρέθηκε νεκρός μετά από 6 μέρες αναζητήσεων.

Η πρώτη ιατροδικαστική είχε αποδώσει τον θάνατο του φοιτητή από πτώση, ωστόσο ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που ήταν παρών στη δεύτερη εξέταση, Σ. Τσαντίρης, στην εκπομπή «Τατιάνα live» είπε πως δεν υπήρχαν κατάγματα στη σωρό του από την πτώση.

Αντίθετα διαπιστώθηκαν «δέκα ή έντεκα θλαστικά τραύματα στο κεφάλι τα οποία είναι προθανάτια. «Και μόνο ότι δεν υπάρχουν κατάγματα, δεν μπορεί να υπάρχει πτώση», είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας που ζήτησε τη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, κ. Γιάννης Γλύκας, επικαλούμενος τον ιατροδικαστή κ.Σωκράτη Τσαντίρη.

«Υπάρχει μια πρώτη διάγνωση. Δεν είχε κατάγματα σε κανένα σημείο του σώματος και δημιουργείται απορία, δηλαδή τι πτώση ήταν αυτή;», συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

Και συνεχίζει: «Ακόμα και κλιμακούμενη να είναι η πτώση, θα αναπτύξει μία ταχύτητα και θα έχουμε κακώσεις στα χέρια, στα πόδια, στο θώρακα… Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δεν είχε κατάγματα οστών τέτοια που να δείχνουν μια πτώση με μεγάλη κινητική ενέργεια…».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τραυματιολόγος που μίλησε στην εκπομπή: «Δεν υπάρχει κάταγμα στις ακτινογραφίες. Κάποιο κάταγμα που να δικαιολογεί πτώση από ύψος».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top