0
Το τριπλό φονικό των Αγίων Αναργύρων είναι το μεγαλύτερο των τελευταίων ετών αλλά όλη η Ελλάδα επικεντρώνεται και δακρύζει για το 4χρονο αγγελούδι, την κόρη του αστυνομικού που κατέληξε να χάσει την ζωή του από τον ίδιο της τον πατέρα όπως προκύπτει μέχρι αυτή την στιγμή από τα στοιχεία.


Ο αστυνομικός ο οποίος ανήκε στην φρουρά του Κώστα Σημίτη, σκότωσε τη σύζυγό του, την πεθερά του και την κόρη του, ηλικίας 4 ετών, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από το έγκλημα βρίσκονται κληρονομικές διαφορές.

Δυστυχώς είναι ακόμη ένα δείγμα της άσχημης κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα όπου όλοι (και όλοι μας) έχουν πιεστεί ψυχολογικά και έχουν αρχίσει να βγάζουν διαταραχές λόγω άγχους και παρατεταμένου στρες που οφείλεται στην εργασιακή πίεση και στην οικονομική κατάρρευση.

Το περιστατικό συνέβη μέσα στο πατρικό τής συζύγου του αστυνομικού, στη συμβολή των οδών Ευριπίδου 25 και Αγίας Παρασκευής, στους Αγίους Αναργύρους. 

Ο 46χρονος εν ενεργεία αστυνομικός, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος μάλιστα υπηρετεί στη φρουρά πρώην πρωθυπουργού, φέρεται να πυροβόλησε τα μέλη της οικογένειάς του και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του. Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος εργαζόταν κανονικά μέχρι και μερικές ώρες πριν το άγριο, πολλαπλό, φονικό.

Τα θύματα εντοπίστηκαν στις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας από συγγενείς τους, καθώς η σύζυγος του 46χρονου, ιατρός ρευματολόγος στο επάγγελμα, δεν πήγε το πρωί στο Ιασώ General όπου εργαζόταν, σήμερα το πρωί. 

Η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει για την ώρα το ενδεχόμενο να έχει συμβεί το περιστατικό αρκετές ώρες νωρίτερα.  

Επιτόπου έχουν σπεύσει συνάδελφοι του αστυνομικού, που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, αλλά και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας, αλλά και τα αίτια που οδήγησαν τον αστυνομικό στην αποτρόπαιη αυτή πράξη.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top