0
Μετά από δύο απανωτές προσφυγές της οικογένειας στην Εισαγγελία Κω και αντίστοιχες απορρίψεις, υπήρξε θετική έκβαση.


Νέα ανατροπή στο πολυήμερο θρίλερ της υπόθεσης της Καλύμνου με τον θάνατο του φοιτητή του Πολυτεχνείου, Νίκου Χατζηπαύλου 21 χρόνων.

Η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της Γιάννη Γλύκα στράφηκε ταυτόχρονα στην Εισαγγελία Εφετών Ρόδου και στον Άρειο Πάγο και το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, έλαβε την έγκριση από την Εισαγγελία Εφετών για τη διενέργεια δεύτερης νεκροτομής.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί από νέο ιατροδικαστή που θα ορίσει το κράτος και θα βρίσκεται παρών τεχνικός σύμβουλος από πλευράς της οικογένειας.

Ήδη απεστάλη το σχετικό έγγραφο στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου και στην Εισαγγελία Κω και θα ακολουθηθεί η διαδικασία για τη διενέργεια της νέας νεκροτομής.

Ντοκουμέντα στο «Τούνελ»

Το ίδιο βράδυ κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, έφθασε στο «Τούνελ» ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο από τον τόπο που βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής. Φίλος της εκπομπής που είχε περάσει από το σημείο πριν και δεν είχε δει κάτι, απαθανάτισε το πτώμα του άτυχου Νίκου πριν φτάσουν στον τόπο οι αστυνομικοί.

Παράλληλα μια σοβαρή πληροφορία σχετική με την υπόθεση, αναστάτωσε το τηλεφωνικό κέντρο του «Τούνελ». Τα στοιχεία θα δοθούν στις αρμόδιες Αρχές για περαιτέρω έρευνα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top