0
Η συγκλονιστική αφήγηση ενός Έλληνα πιλότου του οποίο το αεροσκάφος μετά από εμπλοκή υπέστη βλάβη και κατέπεσε φλεγόμενο στη θάλασσα δείχνει το μεγαλείο της ψυχής των Ελλήνων χειριστών, της πίστης στην πατρίδα και την υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά ταυτόχρονα και της πίστης στον προστάτη τους Αρχάγγελο Μιχαήλ. 

Μπορεί το βίντεο να είναι παλιό, αλλά είναι άκρως επίκαιρο γιατί η αεροπορική ιδέα παραμένει αναλλοίωτη ευτυχώς για τη χώρα και τους Έλληνες. Οι αεροπόροι μας αποδεικνύουν καθημερινά πώς είναι στην κορυφή των χειριστών πολεμικών αεροσκαφών και πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν στο Αιγαίο και όπου άλλου χρειαστεί του Τούρκους «εισβολείς».

Με αφορμή λοιπόν την εορτή της Πολεμικής Αεροπορίας (επισήμως ήταν χθες αλλά και τις επόμενες ημέρες η ΠΑ βρίσκεται σε εορταστική διάθεση) αναφέρουν την συγκλονιστική αυτή μαρτυρία των Πολεμιστών των Αιθέρων που καθημερινά ξεπερνούν  τα ανθρώπινα όρια και κυριαρχούν στους ουρανούς αναγκάζοντας της Αεροπορίες ανά τον κόσμο να υποκλιθούν στο μεγαλείο αυτών των ανθρώπων.

Αν όμως δείς τις αντιδράσεις αυτών των ανθρώπων που αν σηκώσεις το βλέμμα θα τους δεις  καθημερινά να φτάνουν εκεί που πρέπει και δεν κάνουν ποτέ πίσω τότε ίσως η συγκλονιστική αφήγηση του πολεμιστή των αιθέρων να μας κάνει να καταλάβουμε από τι είναι φτιαγμένοι ετούτοι εδώ οι  «ιπτάμενοι της Ελλάδος»

Το video που ακολουθεί είναι από μια εγκατάλειψη μαχητικού αεροσκάφους μετά από εμπλοκή που αφού οι χειριστές προσπάθησαν να το σώσουν το εγκατέλειψαν φλεγόμενο… Για αυτούς τους ανθρώπους  πρέπει να γιορτάζουμε.

Δείτε το video  και αναρωτηθείτε και εσείς όπως  και  o Κυβερνήτης : «Ρε μαλάκα Μήτσο σώθηκες; Σώθηκα ...». Ο Μήτσος είναι σήμερα Διοικητής σε Πτέρυγα Μάχης.

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top