0
Ένα τηλεφώνημα, που έγινε από κλεμμένο κινητό, ανοίγει ένα νέο κύκλο δεδομένων που καλείται να επεξεργαστεί η Αστυνομία για να βρει την άκρη του νήματος στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, άγνωστο άτομο τηλεφώνησε και φέρεται να έδωσε μια πληροφορία για το δράστη, υποστηρίζοντας ότι τον γνώριζε, ενώ για το τηλεφώνημα ενημερώθηκε και η Αστυνομία, καθώς το μυστηριώδες άτομο που κάλεσε στο «Φως στο Τούνελ», φέρεται να χρησιμοποίησε κλεμμένο κινητό.

«Είδαν τη σφαγή της Δώρας κι εξαφανίστηκαν…»

Στο μεταξύ, η δημοσιογράφος, στο χώρο του νεκροταφείου, ακολούθησε την αιματοβαμμένη διαδρομή της Δώρας. Η άτυχη κοπέλα σε μια ύστατη προσπάθεια έπεσε πάνω στην μαρμάρινη πλάκα ενός μνήματος που βάφτηκε κόκκινη. Την ώρα που ξεψυχούσε, ο δράστης είχε ήδη διαφύγει, πηδώντας πιθανότατα τη μάντρα του νεκροταφείου.

Η έρευνα αποκάλυψε πως σε κοντινό μνήμα βρισκόταν εκείνη την ώρα ένα ζευγάρι. Η γυναίκα εκμυστηρεύτηκε σοκαρισμένη σε μάρτυρα που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη πως «τα είδε όλα».

Είδε, δηλαδή, το δολοφόνο να κατακρεουργεί τη Δώρα Ζέμπερη!

Το ζευγάρι που συνήθιζε να επισκέπτεται το νεκροταφείο κάθε ημέρα, δεν εμφανίστηκε ξανά μετά το φονικό.

Την ώρα της στυγερής δολοφονίας δεν υπήρχαν στο χώρο υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας, καθώς τελειώνουν την εργασία τους στις 2:00 το μεσημέρι και αυτό ο δράστης πρέπει να το γνώριζε.

Σύμφωνα με εργαζόμενο στο νεκροταφείο, ο πρώτος μάρτυρας που είδε τη Δώρα πεσμένη και αιμόφυρτη βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. «Αν το θύμα φώναζε αμέσως βοήθεια ίσως να ακουγόταν. Όμως, ούρλιαζε και αυτό είναι το οξύμωρο. Στο χώρο του κοιμητηρίου πολλοί άνθρωποι εκφράζουν το θρήνο τους με αυτόν τον τρόπο και όλοι νομίζουν ότι κάποιος ξεσπά για κάποιον αγαπημένο που έχασε. Δυστυχώς όλα δείχνουν πως η κοπέλα καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια και έδωσε χρόνο στο δράστη να φύγει», είπε χαρακτηριστικά.

Η εικόνα του δράστη από την έρευνα του ιατροδικαστή...

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη που διενήργησε την νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας, ξεκαθαρίζουν το τοπίο. Οι μαχαιριές από σουγιά που δέχτηκε η Δώρα Ζέμπερη τόσο πισώπλατα, όσο και στο θώρακα, δεν ήταν όλες βαθιές. Οκτώ με δέκα από τις δεκατέσσερις , είχαν τρυπήσει τον πνεύμονα και την καρδιά.

Το ακανόνιστο «Γ» που είχε στο δεξί της μάγουλο ήταν τυχαίο και δεν ερμηνεύεται σαν κάποιου είδους «υπογραφή» του δράστη. Δεν εντοπίστηκαν ιδιαίτερα ίχνη πάλης, μόνο στο κάτω βλέφαρο του θύματος χτύπημα από γροθιά. Απόπειρα βιασμού δεν υπήρξε αφού το τζιν παντελόνι της κοπέλας ήταν κουμπωμένο και φορούσε την μπλούζα της.

Ίχνος του δράστη ή τρίχα του δεν βρέθηκε πάνω στη σορό. Το DNA που εντοπίστηκε στα νύχια του θύματος, εξετάζεται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φαίνεται ότι η κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει ενώ δεχόταν τις μοιραίες μαχαιριές και πισώπλατα. Ο δολοφόνος είχε μένος και αυτό του έδωσε δύναμη στα χτυπήματα. Το ύψος του υπολογίζεται γύρω στο 1.75.

Δείτε το βίντεο:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top