0
Τώρα τελευταία άκουσαν τα αυτιά μου, με μεγάλη μου τ’ ομολογώ κατάπληξη, κάποιους άπιστους και ασεβείς να… αμφισβητούνε αυτά τα θαυμαστά που έχει προφητέψει ο Γέροντας Παΐσιος!!! 

Οι αντίχριστοι αυτοί, που σίγουρα τους έχει καταλάβει ψυχές και μυαλά ο κακός Δαίμονας, το παίζανε λέει «ορθολογιστές» και ισχυριζόντουσαν πως… δεν γίνονται θαύματα (!), πως όλα «εξηγούνται» με τον ορθό λόγο και με την λογική (ποια λογική;;;) και πως δεν υπάρχει (ουστ από ’δω!) Ανάσταση νεκρών και Δευτέρα Παρουσία! Εμένα μάλιστα που λέω τ’ αντίθετα απ’ αυτούς, οι παραπάνω άθεοι «νεωτεριστές» με θεωρούνε… «οπισθοδρομικιά» και «φανατικιά» που δεν «προσαρμόστηκα», τάχα, στον σύγχρονο κόσμο!… Να τι είδους ξεροκέφαλοι έχουνε οδηγήσει την Ελλαδάρα ΜΑΣ στον όλεθρο και στην σήψη!

Επίτηδες, κάθησα κι έψαξα κάποια πράγματα που είπε ο Παΐσιος για τα Εθνικά μας Θέματα και για τις μεγάλες εξελίξεις που γίνονται σήμερα στην περιοχή μας και στον κόσμο. Αυτό το έκανα, ακριβώς γιατί οι παραπάνω άθεοι «αγνωστικιστές» ή όπως αλλιώς αποκαλούνται τολμήσανε να αμφισβητήσουνε την Πίστη και τον Εθνικισμό μας! Και εγώ φυσικά τους έδωσα κατάμουτρα την απάντηση (ομολογία Πίστεως), όπως μας δείξανε οι Ιεροί μας Πρόγονοι πως πρέπει να κάνουμε: «Έξω ρε, για… παγαίνετε από μπρος μου, που θα μου βγάλετε εσείς τον Παΐσιο τρελλό και ψεύτη»!!!

Να τώρα μερικά από τα πολύ σπουδαία πράγματα που είπε ο Παΐσιος (ΟΛΑ βγαίνουνε σιγά σιγά και ένα προς ένα!) για το μέλλον-παρόν της Πατρίδας ΜΑΣ και του κόσμου στον οποίο ζούμε. Αυτά που γράφω εδώ είναι μία συρραφή προφητειών του που έκανε ο Παΐσιος πριν από πολλά-πολλά χρόνια (δεκαετίες του 1970, του 1980 και του 1990, μέχρι την κοίμησή του το καλοκαίρι του 1994).

«Το Γένος μας ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ! Κι αυτό παρά που οι τάχα φίλοι μας θα θέλανε πάρα πολύ να το τσαλακώσουνε!… Ο Θεός ΔΕΝ θα το επιτρέψει! Και σύντομα η Τουρκία ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ! Έρχεται μεγάλη μπόρα, που θα μας αγγίξει, χωρίς όμως και να μας καταστρέψει… Ύστερα απ’ την μπόρα αυτή ο Χριστός θα επέμβει με την Χάρη Του. Και τότε ΟΛΟΙ οι άνθρωποι θα πιστέψουνε»!

ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ!!! ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!

Σημ. Σόνιας: Αμήν, Γέροντα! Αυτά φυσικά που ’πε ο Γέροντας (πριν από καμιά 30αριά χρόνια) τα βλέπουμε και τώρα μπροστά μας, γιατί η μπόρα που λέει ο Άγιος είναι η κρίση που ζούμε. Και περιμένουμε με μεγάλη θα ’λεγα χαρά ΚΑΙ την καταστροφή της «κυρίας» Τουρκίας (επιτέλους!) και φυσικά την επέμβαση του Κυρίου για να μας βγάλει από την κρίση!…

Είπε ακόμα ο Παΐσιος τα παρακάτω πάρα πολύ σημαντικά, που και τώρα τελευταία τα συζητάγαμε με μερικούς Συναγωνιστές (κατά πόσο δηλ. οι μαμόθρευτοι σημερινοί Έλληνες μπορούνε να αντέξουνε σε έναν πόλεμο κτλ. κτλ.): «Άμα γίνει πόλεμος, τότε οι μισοί Έλληνες θα πεθάνουνε απ’ τον φόβο τους και οι άλλοι μισοί θα παρακαλάνε να πέσει καμιά μπόμπα να τους ξεκάνει μια ώρα αρχύτερα!!! Τόσο πολύ άλλαξε ο κόσμος, με όλες αυτές τις ανέσεις και τις πολυτέλειες… Γι’ αυτό και ο καλός Θεούλης θα κάνει έτσι που να αποφευχθεί η σύγκρουσή μας με την Τουρκία και που οι Μεγάλες Δυνάμεις να μας δώκουνε την Κωνσταντινούπολη»!

Σημ. Σόνιας: Βλέπετε πού καταντήσαμε με τις «ανέσεις και τις πολυτέλειες», που λέει και ο Παΐσιος (τόσα χρόνια πριν, ε;)! Γίνανε οι άνδρες μας φλώροι κι εμείς οι γυναίκες κακομαθημένες που τα θέλουμε όλα δικά μας!… Κανένας σήμερα δεν αντέχει σε δυσκολίες, σε κακουχίες κτλ. Τα θέλουνε όλα «στο πιάτο»! Και άμα λάχει και τύχει κανένα πρόβλημα σ’ αυτά τα βουτυρόπαιδα (αγόρια και κορίτσια) τα κάνουνε πάνω τους από τον φόβο και το άγχος!… Η «μαγκιά» τους εξαντλείται στην οθόνη του PC, όπου στις διάφορες σελίδες «κοινωνικής δικτύωσης» έχουνε εξολοθρεύσει… στρατιές ολόκληρες Μογγόλων υπανθρώπων!!! Αλλά αυτό το κάνουνε μόνο στην… virtual reality τους! Κατά τ’ άλλα, τα «αντράκια» μας, όταν έρχεται η ώρα να πάνε στον Στρατό να υπηρετήσουνε την Πατρίδα ΜΑΣ, «μιξοκλαίνε» μην τυχόν και φάνε καμιά «στρακαστρούκα»!… Και αφήνουνε εμάς τα κοριτσάκια να βγάζουμε «τα κάστανα απ’ την φωτιά» με τους λαθροπίθηκους, τα άπλυτα κτλ. Μην χάσουνε κανένα διαδικτυακό «σχόλιο» τα «αντράκια» μας! Οι… «Κατινίτσες»!

Είπε ο Παΐσιος για τις ΔΙΚΕΣ μας τις μέρες, λες και τα έζησε… πριν από εμάς, για εμάς (!): «Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη! Η Ευρώπη ΔΕΝ θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας»!!!

Σημ. Σόνιας: Ε, αυτά δεν είναι 100% αλήθεια; Δεν ζούμε πια σήμερα – και πολύ φοβάμαι πως είναι αρχή ακόμα!… – μια «κακομοιριά», αυτό που οι ηλίθιοι μας πρήζουνε νυχθημερόν «κρίση», «κρίση» και πάλι «κρίση»;! Και δώσ’ του πάλι την άλλη μέρα απ’ την αρχή το ίδιο τροπάρι: «Κρίση» και… άι στα σιχτίρια, πανάθεμά σας μασόνοι!!! (να πω εδώ πέρα ότι η «τούρκικη» φράση που λένε για να διαολοστέλνουνε «άι σιχτίρ» έρχεται απ’ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ «άει, σε οικτίρω»!!! αυτό, για να μαθαίνουνε γράμματα μερικοί-μερικοί… καμπόσοι!). Δεν μας καταντούνε όλα αυτά ψυχάκηδες και μαλάκες;;; Ε, τι πια τόσο μας έχει προσφέρει η Ευρώπη με τον «πολιτισμό» της και με τις «δημοκρατίες» της; Με ρωτήσανε εμένα αν θέλω «Ευρώπες» και άλλα τέτοια που είναι του Αντίχριστου και που μας φέρνουνε την παγκοσμιοποίηση για να μας ξεπαστρέψει;… Ε λοιπόν, όχι: μπροστά στην Ευρώπη… πιότερο το Νευροκόπι!

Και είπε, τέλος, επίσης ο Γέρος Παΐσιος: «Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα μας πάρει μάνι-μάνι δύο νησιά!… Αλλά όμως τότε οι Ρώσοι θα έρθουνε να μας βοηθήσουνε και θα χτυπήσουνε τους Τούρκους! Θα γίνει πόλεμος, που θα εμπλακούνε και 7 δυτικά κράτη και θα χυθεί πολύ-πολύ αίμα… Η Ελλάδα όμως ΔΕΝ θα εμπλακεί στον πόλεμο τούτο! Και έτσι θα πάρουμε πίσω την Πόλη!!! Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα απ’ την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί»!!!

Σημ. Σόνιας: Πω, πω, πόσο θαυμαστά είναι αυτά που είπε ο Παΐσιος! Και πόσο προδότες και μασόνοι είναι αυτοί οι επιστήμονες «ορθολογιστές» που δεν πιστεύουνε στα θαύματα και στις προφητείες της Πίστης!!! Όσο για τα παραπάνω καταπληκτικά του Παΐσιου, τα είπε κάποτε και ο Πατροκοσμάς ο Άγιος, αλλά και ειπωθήκανε και σε άγνωστες προφητείες που έγραψα και εγώ η ίδια στο βιβλίο που βγήκε με την «Ε.Ω.» και που λέγεται «Άγνωστες προφητείες για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία»! Άρα δεν μπορεί παρά να ’ναι αληθινά όλα τα παραπάνω, γιατί τα λένε τόσες διαφορετικές πηγές μεταξύ τους κτλ. Εγώ και όλοι οι Ελληνόψυχοι περιμένουμε με λαχτάρα μεγάλη αυτές τις μεγάλες στιγμές! Περιμένουμε δηλ. την στιγμή που οι Τουρκαλάδες θα τρέχουνε πίσω απ’ την Άγκυρα για να γλιτώσουνε το… «ξεπουπούλιασμα» (Turkey στα εγγλέζικα είναι η γαλοπούλα! χα, χα, χα…) και στην Αγιά-Σοφιά θα βαράνε με δύναμη οι καμπάνες που θα σημάνουνε την Δόξα του Γένους και της Πίστης! Μην ξεχνάτε, Ελληνόψυχοι, τι λέει η Πίστη μας: «Οι Τούρκοι είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ στα Χριστιανικά μέρη και ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν»!!!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top