0
Ένας νάνος παιδόφiλος που ενθάρρυνε δύο έφηβες να διεξάγουν σeξουαλικές πράξεις σε απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο, έχει αποφύγει την φυλάκιση επειδή θα «περνούσε πολύ δύσκολα». 


Ο Μπράιαν Άντονι Μπάουεν, του Γουέλσπουλ, Πάουις, επικοινώνησε με τα παιδιά ηλικίας 13 και 15 ετών στις σελίδες τους στο Facebook, όπου τους ζήτησε σeξ και να του στείλουν γuμνές φωτογραφίες. 

Σε ένα μήνυμα προς το μεγαλύτερο κορίτσι, ο Μπάουεν, 26, έγραψε: «Θα σου κάνω έρωτα ως δώρο για τα γενέθλια σου», ακούστηκε στο δικαστήριο Mold Crown.

Ο Μπράιαν Άντονι Μπάουεν, του Γουέλσπουλ, Πάουις, επικοινώνησε με τα παιδιά ηλικίας 13 και 15 ετών στις σελίδες του στο Facebook, όπου τους ζήτησε σeξ και να στείλουν γuμνές φωτογραφίες. Απέφυγε την φυλάκιση επειδή θα «περνούσε πολύ δύσκολα». 

Του δόθηκε ποινή φυλάκισης 48 εβδομάδων, η οποία αναστέλλεται για δύο χρόνια. Κατά τη διάρκεια της καταδίκης του, ο Μπάουεν περιγράφηκε από τον δικαστή Ρις Ρόουλαντ ως «μικρός στο ύψος και συναισθηματικά ανεπαρκής» – και ότι θα «περνούσε πολύ δύσκολα» στη φυλακή, σύμφωνα με το The Sun. 

Η Άνα Πράις, που ασκεί δίωξη, είπε στο δικαστήριο ότι το 15χρονο κορίτσι είχε προσπαθήσει να μπλοκάρει τον Μπάουεν αφού της έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε «Θέλεις να γ*******;». Μετά από αυτό, έστειλε στο κορίτσι το άσεμνο μήνυμα για το «δώρο γενεθλίων» που θα της έκανε.


Η Άνα Πράις, που ασκεί δίωξη, είπε στο δικαστήριο ότι το 15χρονο κορίτσι είχε προσπαθήσει να μπλοκάρει τον Μπάουεν αφού της έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε «Θέλεις να γ*******;». Η αστυνομία βρήκε ένα άλλο μήνυμα στο φορητό υπολογιστή του το οποίο στάλθηκε στην 13χρονη, την οποία και περιέγραψε ως «κατάλληλη για γ*****» και την ρώτησε αν είχε φίλο. 

Όταν ο Μπάουεν συνελήφθη, είπε ότι νόμιζε ότι τα κορίτσια ήταν πάνω από 16 ετών. Αργότερα αναγνώρισε τις δύο κατηγορίες προτροπής, οι οποίες έγιναν από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο του 2015. Δεν υπήρχε περαιτέρω κατηγορία χρέωσης παρενόχλησης. Προς υπεράσπιση του, ο Ντάφιντ Ρόμπερτς προέτρεψε τον δικαστή να μην φυλακίσει τον Μπάουεν, ο οποίος έχει μαθησιακές δυσκολίες. 

Ο Μπάουεν έλαβε εντολή αποκατάστασης, η οποία περιλαμβάνει την απαγόρευση της κυκλοφορίας του για τρεις μήνες μεταξύ 21:00 και 7:00 η ώρα. Του δόθηκε επίσης 10ετής εντολή πρόληψης της σeξουαλικής βλάβης και τέθηκε στο Μητρώο Παραβατών του Σeξ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top