0
Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι οδηγήθηκε η Βίκυ Σταμάτη και  αναμένεται και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή στις φυλακές Ελαιώνα.


Οι γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα απέκτησαν πρόσφατα ένα νεο κόμματι όπου μπορούν οι έγκλειστες να μένουν με τα παιδιά τους και να καλλιεργούν οπωροκηπευτικά.

Την Τετάρτη, μετά από μία μαραθώνια διαδικασία τριών ημερών ολοκληρώθηκε η έκδοση της απόφασης για το Akis Gate.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με εντάσεις.«Αφήστε με να είμαι με το παιδί μου έστω και με φύλαξη«, είπε κλαίγοντας στο δικαστήριο, μετά τη λήξη της διαδικασίας, η Βίκυ Σταμάτη. «Είναι προκατειλειμμένοι, αδιαφορούν, περιφρονούν τον κόσμο», φώναξε από το εδώλιο ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το δικαστήριο αποφασισε να αποδεσμευθεί το ακινητο της Βίκυς Σταμάτη στο Χαλάνδρι το οποίο της παραχωρηθηκε με γονική παροχή. Ήταν το ζήτημα που είχε προκαλέσει νωρίτερα την έκρηξη της.

Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 1.570.000 ευρώ υπέρ του δημοσίου, το οποίο παραστάθηκε με ρητή επιφύλαξη, εκ των οποίων η μερΊδα του λέοντος (1 εκατομμύριο) επιδικάστηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο.Επίσης δημεύτηκαν τα περιουσιακα στοιχεία 13 κατηγορουμένων.Δεσμεύθηκε η περιουσία του Ακη τσοχατζόπουλου ενώ αποδευσμεύθηκαν  3 ακίνητα της Αρετής Τσοχατζοπούλου, λογαριασμοί με λίγες χιλιάδες ευρώ (15.000) και τιμαλφή (βαφτιστικά σταυρουδάκια).


Η κόρη του Άκη Τσοχατζοπούλου έχει επιστρέψει ήδη 3 ακίνητα στο δημόσιο από την αρχή της διαδικασίας. Επίσης αποδεσμεύτηκαν 3 ακίνητα και ενα οικόπεδο της Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου καθώς εξ αρχής είχε επιστρέψει στο δημόσιο 1.263.000 ευρώ.


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Χαλκίδας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top