0
Άρχισαν οι Αλβανοί  εθνικιστές (στην προκείμενη περίπτωση ο γνωστός Άρμπεν Λάλα) να δημιουργούν ένα κλίμα φοβισμού προς τον αλβανικό λαό με αναρτήσεις στο Facebook ότι, τάχα, ο ελληνικός στρατός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ταραχές στη Βόρειο Ήπειρο, παρουσιάζοντας φωτογραφία που είναι του 2012- από βορειοηπειρώτες που υπηρετούσαν στον ελληνικό στρατό.

Στο κείμενο του, ο συντάκτης, γράφει ψευδώς βέβαια, ότι  «σε ορισμένες στρατιωτικές φρουρές ο ελληνικός στρατός έχει σηκώσει τη σημαία της νότιας Αλβανίας (Βορείου Ηπείρου). 

Αυτή η σημαία αντιπροσωπεύει τις σφαγές που πραγματοποίησε ο ελληνικός στρατός στα νότια της Αλβανίας το 1914. 

Όλα είναι συντονισμένα, η Χιμάρα, η Κακαβιά, τα τηλέφωνα Μπουσάτι με τον Κοτζιά, συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου  Αναστάσιου με τον Τσίπρα, Κοτζιάς και Μπέζας. Τι μαγειρεύει η Ελλάδα;», σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ ακολουθούν αρκετά σχόλια από τα οποία ξεχωρίσαμε ένα:

«Ο Ράμα αποδεικνύεται ξανά ότι είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος σε όλα τα παλιά αλβανικά ζητήματα. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι είναι πιο επικίνδυνος από τον Εσάτ Πασά που ήταν προδότης, ενώ ο Ράμα, αυτός ο καρκίνος είναι πολύ πιο επικίνδυνος από τον ψυχοπαθή Σαλί, αυτόν το κορυφαίο της πολιτικής! Ο αφανισμός του είναι απαραίτητος…».


  • Πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top