0
Σε ανακοίνωσή τους, μέσω της εταιρίας τους, οι Onirama, επισημαίνουν ότι θα κινηθούν νομικά σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ψευδείς πληροφορίες για την αμοιβή που θα πάρουν σχετικά με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Θεσσαλονίκη. 


Την περασμένη βδομάδα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε πως για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, όπου θα εμφανιστούν οι Onirama, η πόλη θα πληρώσει 19.250 ευρώ, πυροδοτώντας δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι αυτή είναι η αμοιβή του γκρουπ.

Μέσω της εταιρείας management, 360 Entertainment, το συγκρότημα τονίζει πως τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι αναληθή, καθώς το ποσό αφορά το κόστος του συνόλου των εξόδων της εκδήλωσης, που θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου και όχι την αμοιβή τους και, άρα, αποτελούν «ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση». 

Η ίδια ανακοίνωση επισημαίνει πως αυτή την εβδομάδα θα γίνει συνέντευξη Τύπου από τον δήμο Θεσσαλονίκης για τις εκδηλώσεις και καταλήγει «μέχρι τότε, η οποιαδήποτε αναπαραγωγή σχετικών ψευδών δημοσιευμάτων θα μας αναγκάσει να ακολουθήσουμε τη νομική οδό».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top