0
Ένα ατράνταχτο στοιχείο, που βρέθηκε στο χώρο της αστυνομικής έρευνας, στο νεκροταφείο, οδήγησε τους αστυνομικούς στον δολοφόνο της Δώρας.

Ο 58χρονος που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη εφοριακό, είχε αφήσει τα ίχνη του πάνω στην άτυχη εφοριακό που πάλεψε μαζί του για να γλιτώσει τη ζωή της, αλλά και στον γύρω χώρο,

Εκτός από το DNA του βρέθηκε στα νύχια της κοπέλας, ίχνη του εντοπίστηκαν στα αποτσίγαρα που βρέθηκαν στον τόπο δολοφονίας, αλλά και στους τάφους, τους οποίους ακούμπησε.  Η αστυνομία με αυτά αλλά και με άλλα ευρήματα, όπως το κινητό, έδεσε την υπόθεση και οδηγήθηκε στον δολοφόνο.

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα αλλά και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος του προσαχθέντα για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, με 14 μαχαιριές, στο Β” Νεκροταφείο Αθηνών.

Στον εισαγγελέα έχει διαβιβαστεί ήδη η δικογραφία, και μόνον, ενώ στην παρούσα φάση εκδίδεται το ένταλμα σύλληψης. Αύριο, Τετάρτη, πιθανολογείται ότι θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Επίσης στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει παρουσίαση για την υπόθεση στη ΓΑΔΑ από τον διοικητή της Ασφάλειας Αττικής Χρήστο Παπαζαφείρη και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Θεόδωρο Χρονόπουλο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 57χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα όπως ναρκωτικά. Όπως όλα δείχνουν το απόγευμα της ημέρας εκείνης πήγε στο νεκροταφείο με στόχο να προσεγγίσει κάποια ανυποψίαστη γυναίκα και να τη ληστέψει. Εντόπισε την 32χρονη που είχε πάει εκεί για να επισκεφτεί τον τάφο φίλου της και επιχείρησε να την ακινητοποιήσει για να της αρπάξει την τσάντα. Εκείνη φαίνεται πως αντιστάθηκε και τότε ο δράστης άρχισε να την κτυπά με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Στη συνέχεια της αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top