0
Ξεπερνά κάθε φαντασία αυτό που συνέβη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου, με τη δασκάλα της μουσικής να επιλέγει ως μορφή τιμωρίας απέναντι στον 9χρονο μαθητή της τα χαστούκια από τους ίδιους τους συμμαθητές του.

Συγκεκριμένα, αυτό που εξόργισε τη δασκάλα της μουσικής ήταν ότι ο μαθητής κατά τη διάρκεια του μαθήματος τόλμησε να προσποιηθεί ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο.

«Σηκωθείτε να του δώσετε μερικές φάπες για να σταματήσει» φέρεται να τους προέτρεψε.

Κάποια από τα παιδιά «πάγωσαν» και έμειναν ακίνητα στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα υπάκουσαν στην εντολή της δασκάλας και άρχισαν να τον χτυπάνε στο κεφάλι κι όπου αλλού τον έβρισκαν!

Το παιδί υπέμεινε την «τιμωρία», προσπάθησε να βγει από την πόρτα για να γλιτώσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον βαρούν στο κεφάλι.

«Μπράβο παιδάκια τώρα καθίστε κάτω» φέρεται να είπε η δασκάλα στους μαθητές που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

Μπορεί η δασκάλα να δήλωσε εκ των υστέρων, σύμφωνα με πληροφορίες, στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της», όμως οι γονείς συλλέγουν υπογραφές για την άμεση απομάκρυνσή της.

Οι γονείς του άτυχου μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά της δασκάλας και έγγραφη αναφορά στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Τόγιας έχει επιβεβαιώσει το θλιβερό συμβάν για το οποίο είναι ενήμερη και η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top