0
Τα στοιχεία του 32χρονου Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη στις 10 Οκτωβρίου μαζί με έναν 54χρονο Έλληνα για την αποπλάνηση 12χρονου κοριτσιού από τη Ρουμανία έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., μετά από  διάταξη που εξέδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει ανάλογα αδικήματα και σε άλλα ανήλικα κορίτσια.


Πρόκειται για τον ήδη προφυλακισμένο AHSAN ALI  του LIAQAT ALI και της BIBI AKHTAR, που γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1985 στo Πακιστάν και σε βάρος του ασκήθηκε από την εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη κατ΄ εξακολούθηση και για πορνογραφία ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. 


Η σύλληψη του 32χρονου έγινε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα, όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μαζί με τον 54χρονο Έλληνα που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, να ασελγούν στις δύο Ρουμάνες ηλικίας 12 και 17 χρόνων, σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί ο Πακιστανός. Το τραγικό είναι ότι μαζί με τις δύο ανήλικες ήταν και η 47χρονη μητέρα τους, η οποία επίσης συνελήφθη! Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.


Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 32χρονου αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και κυρίως των ανηλίκων και όσοι γνωρίζουν κάτι για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, παρακαλούνται να επικοινωνούν με την Ασφάλεια Πατρών, με δεδομένο ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία τους και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top