0
Έκπληκτοι οι κάτοικοι της Αναβύσσου είδαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο εκατοντάδες άτομα από κάθε γωνιά του πλανήτη να γεμίζουν παραλία της περιοχής.


Μέσα σε ψαλμωδίες και τελετουργικά, να προσεύχονται, να αυτοσυγκεντρώνονται, να πραγματοποιούν ασκήσεις yoga και τελικά να... βουτούν μέσα στην παγωμένη θάλασσα για να αφήσουν ελεύθερη την ψυχή τους να πετάξει στους εσωτερικούς κόσμους, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.

Πρόκειται για τους Arhatic Yogis, οι οποίοι ακολουθούν τους δασκάλους τους, Master Stephen Co και Master Hector Ramos, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ώστε να «βυθιστούν» σε έντονη πρακτική άσκηση και να αγγίξουν την απόλυτη, όπως υποστηρίζουν, επαφή με τον εσωτερικό τους κόσμο. Οι εκδηλώσεις διήρκεσαν 5 ημέρες και οι πιστοί της Arhatic Yoga ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.

Το event που διοργανώθηκε 

To event πραγματοποιήθηκε 2-6 Νοεμβρίου και το κάλεσμα ήταν για όλους τους Arhatic Yogis. Όπως ανέφερε:

«Αφήστε ελεύθερη την Ψυχή σας να πετάξει στους Εσωτερικούς Κόσμους.
Συναντήστε Arhatic Yogis από όλον τον κόσμο και βυθιστείτε σε Έντονη Πρακτική Εξάσκηση με τους Master Stephen Co και Master Hector Ramos, δυο κορυφαίων master του Pranic Healing και ανώτερων μαθητών του Master Choa Kok Sui οι οποίοι θα καθοδηγήσουν για πρώτη φορά μαζί είναι ένα Arhatic Yoga Retreat!

Παρακολουθήστε πολύτιμα βίντεο του Master Choa Kok Sui και γνωρίστε την έμπνευση που σας χαρίζουν οι νέες διδασκαλίες που παρουσιάζονται σε αυτά.
Επιπλέον, αδράξτε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το Arhatic Επίπεδο 1 στις 6 Νοεμβρίου και για πρώτη φορά το Darshan with the Masters!

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πέμπτη 2 - Κυριακή 5 Νοεμβρίου: Arhatic Yoga Retreat
Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017: Arhatic Yoga Level 1 και Darshan with the Masters».













loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top