0
Με αφορμή τη Ναταλία Λιονάκη, η οποία πλέον έγινε Μοναχή Φεβρωνία καθώς χειροτονήθηκε μοναχή στον Άγιο Μάρκο στην Κένυα, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη δημιούργησαν βίντεο με επώνυμες γυναίκες που στράφηκαν στον Θεό.


Ένα ακόμα παράδειγμα απόλυτης αφοσίωσης στον Θεό, είναι και αυτό της τραγουδίστριας Μαίρης Αλεξοπούλου. Όπως είχε δηλώσει η ίδια, κατάλαβε ότι όλα σε αυτό τον κόσμο είναι μάταια, όταν έχασε την κόρη της σε  τροχαίο στο Κορωπί. Ήταν μόλις 18 ετών...

Η Αλεξανδριανή Σικελιανού ήταν μια από τις πιο όμορφες και γνωστές πρωταγωνίστριες την δεκαετία του '90. Μετά τον χωρισμό της, αποφάσισε να γίνει μοναχή στα Ιεροσόλυμα. Αρχικά είχε διατελέσει και διοικητική υπάλληλος στο πατριαρχείο Ιερωσολύμων. Η απόφασή της αποδίδεται σε μια μεγάλη προσωπική απογοήτευση που βίωσε.

Τέλος η κόρη του Πέτρου Φυσσούν, Άννια, είναι μια ακόμα περίπτωση γυναίκας που επέλεξε να αφήσει τα εγκώσμια, την υποκριτική και τα φώτα και να στραφεί στον μοναχισμό.Πλέον είναι η Μοναχή Πορφυρία και η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν στην κηδεία του πατέρα της.

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top