0
«Ροντέο» έκαναν το τηλεοπτικό στούντιο πολιτικής εκπομπής δύο πολιτικοί από το Κόσοβο που αντάλλαξαν γροθιές.


Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο Frashër Krasniqi και ο Milaim Zeka που κάθισαν ο ένας απέναντι στον άλλο αρχικά για να συζητήσουν τα θέματα υγείας.

Τα πνεύματα όμως οξύνθηκαν όταν ο Zeka, βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος του Κοσόβου αποκάλεσε τον συνομιλητή του «βιαστή».

Στο άκουσμα του χαρακτηρισμού αυτού ο Krasniqi (με το ροζ πουκάμισο), που ανήκει στο Εθνικιστικό Κόμμα, εξερράγη και ανταπάτησε: «Σκάσε, εσύ είσαι ο βιαστής».

Ακολούθησε πανδαιμόνιο καθώς οι δύο πολιτικοί συνέχισαν τις εκατέρωθεν ύβρεις με χαρακτηρισμούς όπως «βρώμικο κάθαρμα», «αγελάδα», «εγκληματία» παρά την προσπάθεια του παρουσιαστή να τους ηρεμήσει.

Και μετά τις λέξεις ήρθαν οι γροθιές. Πρώτος σήκωσε το χέρι ο Krasniqi, αφού πρώτα άδειασε στο πρόσωπο του συνομιλητή του το ποτήρι με το νερό που είχε στα χέρια του. Παρά την «απάντηση» με νερό από τον Zeka, ο Kasniqi ξεκίνησε πρώτος και το δεύτερο γύρο αρχίζοντας στις «γρήγορες» τον πολιτικό αντίπαλό του.

Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας για να χωρίσουν οι δύο «μποξέρ» με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει ότι «αν θέλουν μπορούν να συνεχίσουν εκτός στούντιο τον καβγά τους» και την εκπομπή να διακόπτεται κακήν-κακώς.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top