0
Μικρή αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της  Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο υπουργός Πάνος Καμμένος ενημερώθηκε ότι αεροσκάφος F-16 που συμμετείχε στην άσκηση Παρμενίων είχε ένδειξη βλάβης και έπρεπε να επιστρέψει για προσγείωση στην Κάρπαθο.

Αν και πρόκειται για συνηθισμένο φαινόμενο, το οποίο συνήθως δεν παρουσιάζει κάποια ανησυχία, ο υπουργός ζήτησε την ανοχή των συναδέλφων του και έτσι η συνεδρίαση διεκόπη προκειμένου να ενημερωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αεροσκάφος πετούσε στην περιοχή της Ρόδου όταν είχε αυτή την ένδειξη, και έλαβε εντολή να επιστρέψει στο αεροδρόμιο από το οποίο προσγειώθηκε.

Δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει και άλλος πιο σοβαρός λόγος για να εμπνέει κάποια ανησυχία το περιστατικό. Πάντως ο υπουργός ενημερώθηκε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη και στη συνέχεια επέστρεψε στην συνεδρίαση, της επιτροπής η οποία ξεκίνησε με ελαφρά καθυστέρηση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top