0
Ρίγη συγκίνησης διατρέχει τα σώματά μας, χαρά και ευφορία πλημμυρίζουν τις καρδιές μας με αυτά που διαβάζουμε, αδέρφια, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Αυτός ο «τιτάνας» της ελληνικής πολιτικής, ταξίδεψε, μαθαίνουμε, στις Βρυξέλλες, όπου – κρατηθείτε! – βραβεύεται από το 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA), με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς για το έργο του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011…

Δεν σας κάνουμε πλάκα, ούτε έχουμε καμία θέση να σας στήσουμε κάποια κακόγουστη φάρσα. Είναι αλήθεια!

Στο σκεπτικό της απόφασής της για τη βράβευση του πρώην πρωθυπουργού, η ILA αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο».

Νεκρική σιγή στο στρατόπεδο των Φιλισταίων, κουφάθηκαν τα σύρματα! Ρε, δεν πάμε καθόλου καλά: Ο άνθρωπος που έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» και μας έμπασε με τα… τσαρούχια στα Μνημόνια και το ΔΝΤ με το αλήστου μνήμης λογύδριό του στο Καστελλόριζο, βραβεύεται τώρα ως συνειδητοποιημένος ηγέτης!

Ρε φωστήρες εκεί στην ILA, όπως το πάτε εσείς, σε λίγο θα φωνάξετε τον Τόμσεν και τον Σόιμπλε να τους δώσετε έπαινο για την οικονομική δολοφονία της Ελλάδας!

Έτσι είναι, όμως, αδέλφια μου: Άλλοι δρέπουν δάφνες κι άλλοι λούζονται τις πικροδάφνες. Θεέ και κύριε, τι άλλο θα ακούσουμε!

ΠΗΓΗ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top