0
Το φως της δημοσιότητας είδαν σοβαρές μαρτυρίες για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αφορά στο περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας που εντόπισε πεταμένο τηλεθεάτρια κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην ίδια περιοχή, μια μέρα μετά τον φόνο. 

Η μάρτυρας προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές που όλο αυτό το διάστημα χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή μεγάλη ακτίνα γύρω από το κοιμητήριο, ώστε να βρουν την τσάντα που κρατούσε η Δώρα.

Άλλη τηλεθεάτρια που δεν είχε μιλήσει στις Αρχές και άκουσε τις κραυγές, βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη γυναίκα. Η μαρτυρία της κρίνεται σοβαρή και θα αξιοποιηθεί από την αστυνομία.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι πήρε μαζί του τη τσάντα της άτυχης γυναίκας που αν βρεθεί, ίσως βοηθήσει την Αστυνομία, στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η Δώρα Ζέμπερη, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο.

Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος έδειχνε ότι είχε προηγηθεί πάλη.

Οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη για την εξιχνίαση της δολοφονίας.
Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή έχουν ως μόνο τεκμήριο από την σκηνή του εγκλήματος την απώλεια της τσάντας του θύματος, που υποδεικνύει ως κίνητρο τη ληστεία. Παρά τις ενδελεχείς έρευνες στην γύρω περιοχή από το νεκροταφείο, σε κάδους απορριμμάτων ακόμα και φρεάτια η τσάντα δεν έχει βρεθεί.

Δεν αποκλείουν όμως και την πιθανότητα του προσωπικού κινήτρου, αφού το θύμα δέχτηκε συνολικά δεκατέσσερις μαχαιριές, εκ των οποίων οι τέσσερις μοιραίες.

Οι Αρχές ερευνούν και το στενό περιβάλλον του θύματος, αλλά και άτομα που έχουν απασχολήσει για βίαιες ληστείες σε πεζούς ακόμα και για σεξουαλικές επιθέσεις.

Τα έως τώρα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων δεν έχουν οδηγήσει σε τυχόν ταυτοποίηση δράστη από τους ιστούς που αφαιρέθηκαν από τα νύχια του θύματος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top