0
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν οι δύο αδίστακτοι ληστές που στις 27 Σεπτεμβρίου ξυλοκόπησαν άγρια έναν 90χρονο στο σπίτι του στο Γαλάτσι ενώ τον είχαν τραυματίσει και με μαχαίρι στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr πρόκειται για δύο άνδρες από την Αλβανία που στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις αρχές για ληστείες και κλοπές. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής τα συγκεκριμένα άτομα είναι οι δράστες της εισβολής και στο σπίτι του πρέσβη του Μαρόκου όπου εκεί μάλιστα είχαν αφαιρέσει το διπλωματικό αυτοκίνητο.

Ο άγριος ξυλοδαρμός του 90χρονου

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους άκρως επικίνδυνους κακοποιούς είχε έρθει ο 90χρονος στο Γαλάτσι, όταν εισέβαλαν στο σπίτι και τον βασάνισαν χωρίς έλεος για πέντε ευρώ.

Οι δράστες είχαν καταφέρει να μπουν στο ισόγειο διαμέρισμα του θύματος από την πόρτα του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας. Στη συνέχεια, ο ένας από τους δράστες τον ακινητοποίησε στο κρεβάτι, του έκλεισε το στόμα με το σεντόνι και άρχισε να τον χτυπάει απαιτώντας να του πει που είχε τα χρήματα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος προσπάθησε να του πει ότι δεν έχει χρήματα, ωστόσο ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει.

Εισβολή στο σπίτι του πρέσβη του Μαρόκου

Στις 15 Οκτωβρίου οι δύο συλληφθέντες εισέβαλαν στο σπίτι του πρέσβη του Μαρόκου στο Ψυχικό ενώ εκείνος απουσίαζε. Οι κακοποιοί άρπαξαν το διπλωματικό αυτοκίνητο το οποίο εντοπίστηκε λίγες ημέρες μετά στο Γαλάτσι.

Πλούσιο παρελθόν

Οι δύο συλληφθέντες είχαν διαπράξει τουλάχιστον άλλες 15 ληστείες από την αρχή του χρόνου σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και της επαρχίας όπως Καλαμάτα και Χαλκιδική.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top