0
Σε κατάσταση σήψης κάτω από το κρεβάτι της βρέθηκε 48χρονη Κινέζα, η οποία εργαζόταν ως μοδίστρα σε κατάστημα που βρισκόταν κοντά στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στην οδό Στριφτόμπολα 12 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. 


Στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας υπήρχε μια πλαστική σακούλα και ήταν δεμένη με ένα σεντόνι. 

«Είναι αρκετά χρόνια στην Ελλάδα δουλεύει πάνω από δέκα χρόνια στο κατάστημα ρούχων», λέει ο κ. Δανιήλ, φίλος του αφεντικού της 48χρονης, ο οποίος βρήκε νεκρή την άτυχη γυναίκα. 

Όπως σημειώνει ο ίδιος στο protothema.gr τελευταία φορά την είδε τη Δευτέρα. «Με πήρε τηλέφωνο το αφεντικό της και μου είπε: "χάσαμε την Κινέζα". Δεν έκλεινε ποτέ το κινητό της. Ήρθαμε το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι κοιτάξαμε αλλά τίποτα», τονίζει.

Ο κ. Δανιήλ αποκαλύπτει πως το σπίτι δεν είχε σημάδια παραβίασης, έτσι κλείδωσαν με τα κλειδιά που είχε παραχωρήσει η 48χρονη στο αφεντικό της και έφυγαν. 

«Μας πήραν τηλέφωνο το βράδυ από την πολυκατοικία και μας είπαν ότι μυρίζει. Ήρθαμε πάλι εδώ, ανοίξαμε, κοίταξε το αφεντικό της κάτω από το κρεβάτι και είδε το αίμα. Ήταν τυλιγμένη και με μία σακούλα στο κεφάλι. Καλέσαμε την αστυνομία». 

Όπως λέει ο ίδιος η 48χρονη ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δεν είχε με κανέναν προστριβές. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να μην είχε ιδιαίτερες παρέες αφού τις περισσότερες ώρες της ημέρας δούλευε στο κατάστημα ρούχων. 

Τέλος ένοικος της πολυκατοικίας που γνώριζε την 48χρονη τόνισε πως η ίδια ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα που βρέθηκε νεκρή. Όπως λέει η ίδια έβλεπε κόσμο στο διαμέρισμα χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ποιοι ή ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Να σημειωθεί πως η ίδια όλες αυτές τις μέρες δεν άκουσε, όπως λέει φωνές και φασαρία από το διαμέρισμα. 

Δείτε βίντεο: Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Με σακούλα στο κεφάλι και μέσα στα αίματα η 48χρονη Κινέζα 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top