0
Έχουν περάσει 21 ολόκληρα χρόνια από τη στιγμή που η Ειρήνη Σκλήβα κατέκτησε τον τίτλο ''Miss World 1996'' κάνοντας περήφανη την Ελλάδα.


Το κορίτσι με τα χαρακτηριστικά πράσινα μάτια και τα καστανά μαλλιά, που έλαμψε στον διαγωνισμό ομορφιάς τη βραδιά εκείνη, επέστρεψε λίγο αργότερα στη χώρα μας, συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα της μόδας, εντυπωσίασε στις νέες του φωτογραφίες και απλά… χάθηκε από τα φώτα.

Με απόφαση πλήρως συνειδητή –όπως αποδείχτηκε- καθώς η Ειρήνη θέλησε να κάνει τη δική της οικογένεια και να ζήσει μια ήρεμη ζωή στο πλευρό του άντρα που παντρεύτηκε.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι μετρημένες, με την ίδια να επιθυμεί να κρατήσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γεγονός που αποδεικνύεται και το ότι η Ειρήνη έχει ιδιωτικούς τους λογαριασμούς στα social media της, αφήνοντας ελάχιστες από τις φωτογραφίες που ανεβάζει δημόσιες.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε κοιτώντας μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της, είναι πως η γυναίκα αυτή παραμένει εντυπωσιακή και πανέμορφη.

Σωστά;





  • Φωτογραφίες κειμένου: NDP / Nikolareas, Daskalakis, Poupoulidou


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top