0
Έτριβαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ηρακλείου, κάθε φορά που έβρισκαν σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας πώς δρούσε ένας άγνωστος διαρρήκτης ο οποίος τους ταλαιπωρούσε επί δυο χρόνια, καθώς έβλεπαν να βγάζει τις… κάλτσες του και να τις φοράει σαν γάντια στα χέρια του!


Αυτό το έκανε για να μην βρεθούν πάνω του γάντια, σε περίπτωση που εντοπιζόταν. Έτσι, από την δεύτερη μέρα του 2015 ως και φέτος στις 11 Φεβρουαρίου, διέρρηξε δέκα σπίτια και αποπειράθηκε να τρυπώσει σε άλλο ένα χωρίς να αφήσει το παραμικρό στοιχείο για την ταυτότητά του! Η λεία του από τις κλοπές ήταν μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα είδη συνολικής αξίας άνω των 27.000 ευρώ.

Ωστόσο, η συστηματική έρευνα οδήγησε στην αποκάλυψη των στοιχείων του 34χρονου Έλληνα δράστη, ο οποίος θα παρέμενε ασύλληπτος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αν δεν εντοπιζόταν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να οπλοφορεί παράνομα! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ για τις διακεκριμένες κλοπές σχηματίστηκε δικογραφία.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top