0
Σοκ για τα μέλη της παραλίας του Αστέρα Βουλιαγμένης η οποία την Κυριακή ήταν σχεδόν άδεια. 


Ερημιά, σε έπιανε κατάθλιψη. Μιλάμε για εκείνους που έχουν πληρώσει ετήσια συνδρομή 3.000 ευρώ για να απολαμβάνουν τα προνόμια του μέλους όπως είναι η κολύμβηση στο παραλιάκι του Ζολώτα (τέρμα αριστερά μέσα από το φράχτη). Εδώ έκαναν την εμφάνισή τους με τιμές αρχηγού κράτους οι καλοχτενισμένες πετρελαιοκηλίδες του Κουρουμπλή. Θα περίμενε μάλιστα κανείς από τον ηρωικό Καρανίκα να τιτιβίσει>

-Στ'…ιδια μας. Οι ψηφοφόροι του Σύριζα δεν είναι μέλη του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Οπως και νάχει είναι σοκαριστικό να βλέπεις πετρελαιοκηλίδες στο μοναδικό city resort της Ευρώπης. Γύρευε πόσο έχουν τρομάξει οι επενδυτές του Αστέρα Βουλιαγμένης. Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν;

Δύο-τρεις Αγίες Ζώνες (κόλλημα με τους αγίους έχουν οι εφοπλιστές μας) και θα αδειάσουν τα νότια προάστεια. Στο μεταξύ κάνουν χρυσές δουλειές οι πισινατζίδες.

Δείτε τι γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας:








Θρίλερ πολυτελείας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Είναι Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου του Κουρούμπλειου έτους 2017 και ανάμεσα στους VIP’s της πλαζ που έχουν πληρώσει συνδρομή 3.000 ευρώ αναζητείται ο ήρωας που θα βουτήξει στο μαζούτ. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με ανταποκρίσεις από την πλαζ το μαζούτ με την βοήθεια της Αγίας Ζώνης επέλεξε να κατευθυνθεί προς το πιο “ακριβό” κομμάτι της πλαζ προκαλώντας αναστάτωση στους ηρωικούς λουόμενους.

Και λέμε ηρωικούς λουόμενους καθότι είναι εμφανείς οι επιπτώσεις της μόλυνσης. Η πλαζ απέναντι από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και μπροστά στον Ναυτικό Όμιλο είναι σχεδόν άδεια ενώ εντός του Αστέρα μπορείς να παρατηρήσεις μόνο τους γνωστούς αούα οι οποίοι έρχονται εδώ για να καθήσουν στις ομπρέλες με γυαλί, φρέντο και αντιλιακό και όχι για να βουτήξουν.

Άδεια σχετικά με προηγούμενες Κυριακές είναι η Ποσειδώνος, ενώ η Βουλιαγμένης έχει περισσότερη κίνηση μια και οι ηρωικοί κάτοικοι επέλεξαν να κατευθυνθούν προς την Ανάβυσσο, το Λαύριο και το Σούνιο με την ελπίδα ότι εδώ δεν θα τους εντοπίσει το πονηρό μαζούτ.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top