0
Ένα (Καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, 382 φυσίγγια και εξοπλισμός πρόσφορος για την διάπραξη κλοπών ήταν μερικά από τα ευρήματα που εντοπίστηκαν σε όχημα, το οποίο κινούταν ύποπτα στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και στις οικίες των τριών ημεδαπών που επέβαιναν σε αυτό.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν προχθές (21-9-2017), το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 42, 41 και 37 ετών, οι οποίοι επέβαιναν στο ύποπτο όχημα.

Σε βάρος των εμπλεκομένων, σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της απόπειρας διακεκριμένης κλοπής, καθώς επίσης για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της νομοθεσία περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, αρχικά οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα που επέβαιναν οι τρεις δράστες να κινείται ύποπτα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, ενώ κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στη συνέχεια, εντόπισαν στο εσωτερικό του και κατέσχεσαν 2 ανιχνευτές μετάλλων και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (1 σουγιάς, 2 γαλλικά κλειδιά, 2 πένσες, 2 κατσαβίδια, 1 εξολκέας φίλτρων).

Σε έρευνες που ακολούθησαν με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στην οικία του 42χρονου:

1 πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικωφ)
1 πιστόλι
103 πολεμικά τυφέκια
279 φυσίγγια των 9 mm
2 γεμιστήρες
διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται
Στην οικία του 37χρονου:

2 κυνηγετικές καραμπίνες, οι σχετικές άδειες των οποίων δεν είχαν ανανεωθεί
1 φορητός ασύρματος – πομποδέκτης
1 χάρτης
Κατασχέθηκαν επίσης το όχημα των δραστών, το χρηματικό ποσό των 730 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top