0
Την πόρτα του Λευκού Οίκου αναμένεται να περάσει ο Αλέξης Τσίπρας το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, καθώς "κλείδωσε" η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News» η ημερομηνία που έχει επιλεγεί για τη συνάντηση που θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ντόναλντ Τραμπ, είναι μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του επόμενου μήνα. Η επίσημη ανακοίνωση για το ταξίδι του Πρωθυπουργού θα γίνει, εφόσον οριστικοποιηθεί και τυπικά η ημερομηνία.

«Φορτωμένο» πρόγραμμα μέχρι τέλος του χρόνου

Ο Αλέξης Τσίπρας, μέχρι το τέλος του έτους, αναλαμβάνει σειρά πρωτοβουλιών για την περιοχή των δυτικών Βαλκανίων, την κοινωνική Ευρώπη και τις επενδύσεις στη χώρα μας.

Αναλυτικά:

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί στο Ταλίν, για το Συμβούλιο Κορυφής με αντικείμενο την ψηφιακή πολιτική.

Στις 3 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχει στην τετραμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας.

Στις 9 και 10 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία η τρίτη Σύνοδος Κορυφής των χωρών του νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις 9 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί στην Αθήνα η ευρωαραβική Διάσκεψη Κορυφής.

Στις 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Γκέτεμποργκ, στη Σουηδία, η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της ανεργίας και το κοινωνικό κράτος.

Στις 24 Νοεμβρίου θα συγκληθεί στις Βρυξέλλες η Σύνοδος Κορυφής Ατλαντικής Εταιρικής Σχέσης.

Το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία τουλάχιστον δύο συναντήσεις κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου.

Στις 14-15 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαίκό Συμβούλιο Κορυφής, στις Βρυξέλλες.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top