0
Αυτό που ψιθυριζόταν εδώ και μέρες για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την κινητικότητα που υπάρχει προκειμένου να αλλάξει το διοικητικό καθεστώς ήρθε να επιβεβαιωθεί και να του δώσει υπόσταση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τοποθέτηση που προκαλεί ήδη χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Πολλοί φίλοι του τριφυλλιού έστειλαν στο instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει την ΠΑΕ, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να δίνει την απάντηση σε έναν οπαδό ο οποίος ρωτούσε για το εγχείρημα του PAO Foundation. 


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε την ακόλουθη απάντηση  «Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα...ΑΕΚ ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια... Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια... Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα».


Φυσικά αυτή η απάντηση έβαλε φωτιά στον κόσμο και ήδη υπάρχουν θετικές αντιδράσεις από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στο προφίλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όλα αυτά, λοιπόν, δείχνουν πως κάτι φαίνεται στον ορίζοντα και θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top