0
Όχι ότι έλειψαν οι Άραβες επιχειρηματίες από τη φετινή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραματσότι, αλλά ακριβώς επειδή του έχουν δείξει την αδυναμία τους, ο τραγουδιστής «ξαναχτυπά».


Για δεύτερη φορά μέσα στο ίδιο καλοκαίρι, το Nammos στην Ψαρού διοργανώνει συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο, μόνο που αυτή τη φορά θα πλαισιώνεται από δύο εξαιρετικά δημοφιλείς συναδέλφους του με μεγάλη καριέρα στο Λίβανο: τον 55χρονο Ragheb Alama και τον Τούρκο ποπ σταρ Mustafa Sandal.

Μαζί τους, θα εμφανιστεί και η διάσημη χορεύτρια ανατολίτικων χορών Didem Kınalı. Με αφορμή τη μεγάλη γιορτή των Μουσουλμάνων Eid al-Adha, το αποψινό event ονομάζεται «1000 και μία νύχτες» και αναμένεται να κάνει ρεκόρ εισπράξεων, καθώς ήδη βίλες και θέρετρα ξεχειλίζουν από ισχυρούς Λιβανέζους κροίσους.


Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» θα υπάρχει κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) το οποίο θα εισπράξει άμεσα τον φόρο που αναλογεί στο κράτος. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το Nammos να μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 1500 καθήμενους πελάτες, ενώ για πρώτη φορά δεν έχει δημοιευθεί το μενού της βραδιάς και οι τιμές που αντιστοιχούν στο κάθε άτομο. Πάντως, δεδομένου του ότι οι θαμώνες είναι κάτι παραπάνω από πάμπλουτοι, εκτιμάται ότι οι εισπράξεις λογικά θα υπερβούν αυτές της συναυλίας που προηγήθηκε τον Ιούλιο, δηλαδή πάνω από δυόμιση εκατομμύρια ευρώ. 

Στα ονόματα εκείνουν που είναι ήδη γνωστό ότι θα βρίσκονται απόψε στο Nammos είναι η οικογένεια Ζέιν (το κεντρικό τραπέζι της προηγούμενης συναυλίας), οι Χούρι και οι Γκαντούρ που εδώ και χρόνια διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι τραγουδιστές στο instagram:


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos (@aremovic) στις


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos (@aremovic) στις


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24) στις


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top