0
Σε άλλη μία «γκάφα» υπέπεσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.



Σε εκδήλωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, μεταξύ των προσκεκλημένων του ΑΠΕ-ΜΠΕ ήταν και το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, το οποίο ονομάζεται «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων»!

Καθώς η Κίνα είναι η τιμωμένη συμμέτοχη στην ΔΕΘ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ οργάνωσε το Greek-Chinese Cooperation Forum, με θέμα «New Silk Road». Στο forum, σύμφωνα με το liberal.gr, έλαβαν μέρος το Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων XinHua, τα βαλκανικά Πρακτορεία Ειδήσεων (Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κύπρος, Κροατία, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία) -μέλη της Ένωσης Πρακτορείων Ειδήσεων ΝΑ Ευρώπης (ABNA-SE)- τα Πρακτορεία Ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν, της Αρμενίας, της Εσθονίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, του Καζακστάν, της Λετονίας, της Λιθουανίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας (με διπλή εκπροσώπηση από το TASS και το RIA Novosti), της Σλοβακίας και της Τσεχίας, καθώς και πλήθος δημοσιογράφων από την Κίνα, την Τουρκία και την Ελλάδα.

Στην Ένωση Πρακτορείων Ειδήσεων της ΝΑ Ευρώπης (ABNA-SE), όπου συμμετέχει ενεργά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φιγουράρει από δίπλα το λογότυπο του «Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων» («Macedonian News Agency-MIA).

Μάλιστα, το ίδιο το σκοπιανό πρακτορείο ΜΙΑ προβάλει στο δημοσίευμά του ακριβώς αυτή την «λεπτομέρεια» της συμμετοχής του στην εκδήλωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ...

ΠΗΓΗ


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top