0
Η Νέα Τάξη έχει ανοίξει πλέον τα χαρτιά της.


Ο στόχος της είναι η αποπλάνηση των μικρών παιδιών και η μετατροπή τους σε άβουλους, άφυλους πολίτες δούλους, χωρίς κριτική σκέψη, που θα εξαρτώνται από την εξουσία για ένα πιάτο φαϊ.

Όσο εμείς κοιμόμαστε, εδώ στην Ελλάδα η νέα εποχή όπου το σχολείο θα υπονομεύει τους γονείς και την οικογένεια, έρχεται κι έχει στόχο την αποδόμηση του ιστού και των αξιών της Ελληνικής κοινωνίας, μετατρέποντάς την σε ένα μοντέρνο, δήθεν, συνονθύλευμα ενός γκρι λαού, χωρίς ηθικές αξίες, χωρίς πνευματικές αντιστάσεις και χωρίς Χριστό φυσικά.

Στόχος η νεότητα και μάλιστα τα παιδιά από τη νηπιακή ηλικία, γιατί η άλωση ξεκινά εκ των έσω, με τη στρατολόγηση εκπαιδευτικών που είναι γκέι και το προβάλουν συνεχώς μέσα στο σχολείο και στους μαθητές τους. 

Αυτοί ως "μορφωμένοι" επιστήμονες γνωρίζουν πολύ καλά, ότι το παιδί όσο πιο μικρό είναι, τόσο πιο ευάλωτο είναι, ώστε να το διαπλάσει ο δάσκαλος και το σύστημα με τον τρόπο που θέλουν αυτοί.

Αυτού του είδους οι εκπαιδευτικοί έχουν στρατολογηθεί να προωθήσουν την ατζέντα της αποδοχής της διαφορετικότητας δήθεν, αλλά όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, δεν αποσκοπούν μόνο στην αποδοχή των τυχόν διαφορετικών ατόμων που μπορεί κάποιος να συναντήσει στις κοινωνικές του συναναστροφές, αλλά σκοπεύουν να αποπροσανατολίσουν τα παιδιά ως προς την ταυτότητα του φύλου τους και να τα μετατρέψουν σε μπερδεμένους ενήλικες, που δεν θα ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους. 

Μιλάμε για ένα είδος καταστροφικής εκπαίδευσης, που καθώς φαίνεται, δεν λέμε να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα εδώ στην Ελλάδα, πόσο μάλλον να αντισταθούμε κιόλας, εμείς οι Έλληνες, σε αυτή.

Τόσο πολύ φοβάται τους άνδρες η Νέα Τάξη πραγμάτων και θέλει να τους μετατρέψει σε κάτι που δεν είναι, ώστε να ησυχάσει από τις απαιτήσεις και τις διεκδικήσεις των αρσενικών, ειδικά των Ελλήνων, που δε διστάζουν να πολεμήσουν και να ανατρέψουν κατεστημένα, για τα πιστεύω τους και την ελευθερία.

Κι αν κάποιος νομίζει, ότι όλα αυτά αποτελούν υπερβολές κάποιων που έχουν το σύνδρομο της Κασσάνδρας, δεν έχει παρά να παρακολουθήσει το βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Ξεκάθαρα αποκαλύπτεται η ατζέντα προώθησης της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία και ειδικότερα στα παιδιά, τα μέσα που χρησιμοπιούνται για την επίτευξή της, αλλά και τα άρρωστα σκοτεινά κίνητρα κάποιων που θέλουν να καταστρέψουν κάθε ηθικό θεμέλιο της ανθρώπινης κοινωνίας και το λένε σε συγγράματά τους.

Όπως ο Μάικλ Σουίφτ, που έγραψε στο "Νέα της Γκέι κοινότητας" τα εξής ανατριχιαστικά:


" Θα σοδομήσουμε τους γιούς σας, τα εμβλήματα της ασθενικής σας αρρενωπότητας. Θα τα αποπλανήσουμε στα σχολεία σας, στις κρεβατοκάμαρές σας. στα γυμναστήριά σας, στα αποδυτήριά σας, στα γήπεδά σας, στα σεμινάριά σας, στις ομάδες νεολαίας σας".


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top