0
Υπό ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο βρίσκεται η διάσημη τραγουδίστρια Sinead O'Connor μετά το σπαρακτικό βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε κύμα ανησυχίας για την υγεία της

Η 50χρονη Ιρλανδή τραγουδίστρια στο βίντεο εμφανιζόταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έλεγε ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας και έδινε τεράστιο αγώνα για να κρατηθεί ζωντανή μέρα με τη μέρα. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο θαυμαστές της έσπευσαν στο μοτέλ στο οποίο διέμενε στο Νιου Τζέρσεϊ, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια, αναζητώντας την οικογένειά της και φίλους της. 

Όπως αποκαλύπτει η Mail, η O'Connor βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεί, γεγονός που καθησύχασε τους θαυμαστές της. Ένας φίλος της ανακοίνωσε στη στη σελίδα της στο Facebook ότι «είναι περιτριγυρισμένη από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη». 

«Γεια σε όλους, γράφω εκ μέρους της Sinead, για να γνωστοποιήσω σε όλους όσους την αγαπούν ότι είναι ασφαλής και δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας. Περιβάλλεται από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη. Ζήτησε να δημοσιευθεί αυτό το μήνυμα γνωρίζοντας ότι ανησυχείτε γι 'αυτήν. Δεν θα απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, οπότε παρακαλώ δείξτε κατανόηση. Ελπίζω ότι αυτό θα σας ευχαριστήσει», ανέφερε η ανακοίνωση. 

Οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε η τραγουδίστρια δεν έγιναν τώρα γνωστές, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης μετ την ψυχική της υγεία. 

Η O'Connor ανήρτησε το βίντεο την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύπτοντας ότι είναι ολομόναχη στο μοτέλ που στοιχίζει 70 δολάρια τη βραδιά στην άλλη άκρη του Νιου Τζέρσεϊ και παλεύει να κρατηθεί ζωντανή. 

Το βίντεο έγινε viral και αρκετοί φαν της έσπευσαν την Τρίτη στο μοτέλ, από όπου όμως εκείνη είχε ήδη φύγει, αν και είχε αφήσει εκεί το αυτοκίνητό της. Μάλιστα, η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι είχε κάνει έλεγχο και τελικά φαίνεται πως εντοπίστηκε. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο χρόνια, η O' Connor είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Ιρλανδία. 

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top