0
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 60χρονου Μανούσου Ριτζάκη στο Γέρακα το μεσημέρι της 15ης Ιουλίου, όταν και έπεσε νεκρός με τέσσερις σφαίρες, δύο στο κεφάλι και δύο στο σώμα, αφού όπως αποδείχθηκε ήταν... βεντέτα.


Ως δράστης συνελήφθη ο ηλικίας 49 ετών πατέρας του Θοδωρή Γαλαζούλα, του 20χρονου φοιτητή που είχε δολοφονηθεί στην Πεντέλη από τον 23χρονο γιο του θύματος. Ο 23χρονος που συνελήφθη το 2016 είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση το Μάιο.

Η εκδοχή της βεντέτας ήταν από την πρώτη στιγμή ένα από τα βασικά σενάρια που εξέταζαν οι αστυνομικοί, ο οποίοι μετά από έρευνα κατέληξαν στην ταυτοποίηση του 49χρονου ως δράστη και στη σύλληψή του την Πέμπτη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 60χρονος Μανούσος Ριτζάκης το μεσημέρι της 15ης Ιουλίου είχε πάει στο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή  Μαραθώνος και Σπατών για να κάνει τα ψώνια του. Βγαίνοντας και αφού μπήκε στο αυτοκίνητό του, δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, δύο στο κεφάλι και άλλες δύο στο σώμα. 


Ο Μανούσος Ριτζάκης


Τότε στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες καθώς η αστυνομία ειδοποιήθηκε ώρες αργότερα δίνοντας χρόνο στο δράστη να καλύψει τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο 49χρονος πατέρας του Θοδωρή Γαλαζούλα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και πυροβόλησε τον Ριτζάκη τέσσερις φορές, δύο στο κεφάλι και δύο στην πλάτη. 

Η δολοφονία Γαλαζούλα

Η βεντέτα των δύο οικογενειών ξεκίνησε τον Μάιο όταν σε δασική έκταση στην Πεντέλη βρέθηκε το άψυχο κορμί του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα είχαν καταλήξει στον 23χρονο γιο του Μανούσου Ριτζάκη τον οποίο και συνέλαβαν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη καθώς τότε ο νεαρός αρχικά τους επιτέθηκε με το αυτοκίνητό προσπαθώντας να εμβολίσει το περιπολικό - χωρίς επιτυχία - και μετά από καταδίωξη είχε συλληφθεί.

Ο 23χρονος τότε είχε επικαλεστεί προσωπικές διαφορές με τον 20χρονο Θοδωρή.

Δείτε τα βίντεο:





ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top