0
Απίστευτος ο Αριθμός των Ελληνικών Μαχητικών που απογείωσε το Αρχηγείο της Τακτικής αεροπορίας για σηκώσει ανάχωμα στα  τουρκικά F-16 που σε τρεις σχηματισμούς σύνολο 6 όλα Οπλισμένα και δυο CN-235 που πέρασαν όλο το Αιγαίο κάνοντας συνεχώς Παραβιάσεις 44 συνολικά!

Αν δεν καταλάβουμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά και κάπως αλλιώς και όχι μόνο με ταξιδάκια των αρχηγών στα νησάκια για να σηκώσουμε δήθεν το ηθικό θα βαρέσουμε μπιέλα και αυτή η μέρα δεν θα αργήσει να έρθει!


Σε καμιά χώρα τους κόσμου δεν γίνεται αυτό, γιατί δεν κόψαμε τη φόρα των Τούρκων από το 74' και μετά που ήρθαν οι δήθεν δημοκράτες με τις ιδέες περί ανθρωπισμού και της λογικής των Κοτσαμπάσηδων…


Το Α/ΤΑ έστειλε συνολικά δεκαεπτά μαχητικά τύπου F-16 από 5 αεροδρόμια για να κάνει τι να αναχαιτίσει με τα μάτια τα Τούρκικα γιατί αν εξαιρέσεις μια εμπλοκή Βορειοδυτικά της νήσου Λέσβου το Μεσημέρι δεν έκαναν και κάτι παραπάνω!

Απογειώσαμε 4 F-16  από την Σκύρο (2+2), τέσσερα από την 110ΠΜ της Λάρισας, δύο από την 111 ΠΜ της Αγχιάλου, ένα από την Άραξο, τρία από το νησί της Λήμνου και τρία από την 115 ΠΜ στη Βάση της Σούδας. Και μη χειρότερα!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top