0
Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο δεύτερος νικητής του Survivor, πήγε καλεσμένος σήμερα στο Survivor Πανόραμα, για την πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος του παιχνιδιού. 

Ο «τρελός Κύπριος», όπως τον είχε βγάλει ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε γιατί έδιωξαν τον Ντάνο από την ομάδα των Μαχητών και για ποιο λόγο τον ψήφισε ο ίδιος να αποχωρήσει. 

«Ήμουν ένας από αυτούς που ψήφισαν τον Ντάνο να φύγει από την ομάδα» είπε και τόνισε ότι εκείνη την περίοδο ο Αγγελόπουλος είχε ηγετικές τάσεις και γι’ αυτό τον ψήφισε. 

Δείτε το βίντεο: 


Στα πρώτα επεισόδια του Survivor, o Μάριος είχε κάνει κάποια αρνητικά σχόλια για τη Λάουρα Νάργες και σήμερα αποκάλυψε τι τελικά ήθελε να πει με την ατάκα «η Λάουρα με τον κ@λ@ν τον τόσον στο Survivor». 

O Μάριος παραδέχθηκε πως αυτό το σχόλιο ήταν λάθος του και ζήτησε συγγνώμη! Επίσης, αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε μέσα στο παιχνίδι και τόνισε πως αποφάσισε να μην κάνει χειρουργείο για να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι. 

«Είχα κάταγμα στην κλείδα και στα πλευρά, πολύ σοβαρό και στη συνέχεια βγήκαν και άλλα και έπρεπε να κάνω και ένα χειρουργείο και αποφάσισα να μην το κάνω... πήρα πολλά φάρμακα γι’ αυτό είμαι κι έτσι σα φούσκα... Είχα φριχτούς πόνους μέσα στο νοσοκομείο, δεν κοιμόμουν, κοιμόμουν και μέσα σε εικοσιπέντε λεπτά ξυπνούσα»! 

Τι απάντησε όταν η Ελεονώρα του είπε: «Θα χρειαστεί να κάνεις κάποια επέμβαση»;


Δείτε στο βίντεο όσα είπε για τη Λάουρα:


O Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ρωτήθηκε και για τα ρατσιστικά σχόλιά του για τους πρόσφυγες στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

«Χτες, μετά τον τελικό που πήραμε τα κινητά μας, το είδα και με λυπεί πάρα πολύ. Θέλω να σου απαντήσω γι’ αυτό και να στο ξεκαθαρίσω γιατί είναι λεπτό το θέμα. Η ανάρτηση αυτή είναι πριν από έξι με επτά χρόνια... δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί το είχα γράψει, είχε γίνει μια ιστορία για μια οικογένεια, και με είχε στεναχωρήσει πολύ, και πάνω στο θυμό και στην ένταση το έγραψα, κάτι το οποίο μετανιώνω, είμαι ένας άνθρωπος που μεγαλώνοντας έχουν αλλάξει κάποια πράγματα για μένα στην πορεία σαν Μάριος. Το έχω αλλάξει στην πορεία της ζωής μου, και είμαι χαρούμενος, που το άλλαξα, γιατί δεν παίζουμε ποτέ με τον πόνο των ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Θα την κατεβάσω την ανάρτηση, αλλά τι διαφορά κάνει; Έξω μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, αν δεν σου αρέσει, μπορείς να με βρίσεις, είναι κάτι το οποίο το έγραψα... Είμαι υπερήφανος που άλλαξα την άποψή μου γι' αυτό το θέμα...».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top