0
Το γεγονός πως ήταν ραδιοφωνική η εκπομπή, φαίνεται πως έκανε τον Κ.Μητσοτάκη να ξεχάσει πως στο ραδιοθάλαμο υπήρχε κάμερα, ενώ δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο ώστε να επιβεβαιωθεί το «προστατευμένο» περιβάλλον στο οποίο παρέθεσε τη συνέντευξη του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Χαρακτηριστική ήταν εξάλλου η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο σε διαρροή του έκανε λόγο για «ανάγκη του κ. Μητσοτάκη να πει τον πόνο του στον κ. Πορτοσάλτε».

Προφανώς δεν ανακάλυψε κανείς την Αμερική, αλλά το βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο κυκλοφορεί στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης είναι αδιαμφισβήτητο…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που ολοκληρώνει τη φράση του δίνει ένα χαρτί στον Άρη Πορτοσάλτε, ενώ όπως μπορεί να υποθέσει κανείς, φαίνεται πως του υποδεικνύει τι ερώτηση να ακολουθήσει.

Η κάμερα συνέλαβε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δίνει στον δημοσιογράφο την επόμενη ερώτηση και στη συνέχεια να δίνει τα εύσημα… στον εαυτό του, λέγοντας το απίστευτο: «Χαίρομαι που με ρωτάτε αυτό». Δίνει δηλαδή τα εύσημα στον κ. Πορτοσάλτε που διάβασε την έτοιμη ερώτηση που του είχε δώσει!

Η όλη συνέντευξη απεδείχθη συνεπώς ένα «φιάσκο».

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη τη συνέντευξη:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top