0
Με σέξι μπικίνι και ψηλοτάκουνα πόζαρε η Βασιλική Αγιαννοπούλου στον φωτογραφικό φακό του «You Weekly» όπου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη. 


Η αθλήτρια του bodybuilding, ισχυρίζεται ότι είχε ενάμιση χρόνο σχέση με τον γοητευτικό personal trainer, πριν εκείνος συμμετέχει στο «Survivor». 

Όσο καιρό εκείνος βρισκόταν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, μία άλλη γυναίκα φάνηκε στο προσκήνιο. Η Κύπρια αθλήτρια του bodybuilding, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, διεκδικούσε επίσης, τον τίτλο της επίσημης συντρόφου του Βασάλου και ήταν εκείνη που του είχε στείλει ένα τρυφερό μήνυμα, μέσω βίντεο, σε έπαθλο επικοινωνίας.

Έπειτα από πέντε μήνες αναμονής, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το παιχνίδι και ξεκαθάρισε ότι είναι μόνος του. Η Βασιλική Αγιαννοπούλου άφησε να εννοηθεί ότι ο Βασάλος τη χώρισε μέσα από την τηλεόραση και ότι δεν επικοινώνησε έκτοτε μαζί της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εξερράγη για τον πρώην «Μαχητή», τονίζοντας ότι τον «σιχάθηκε» και ότι δεν τον συγχωρεί όχι μόνο επειδή έδωσε «δικαιώματα» στη Μαρί Ρόουζ αλλά επειδή την έβαλε στην «ίδια μοίρα» με εκείνη. Μάλιστα, αποχώρησε από την ομάδα του πατέρα του Βασάλου και προπονητή της, για λόγους ευθιξίας.

Στις πρώτες της δηλώσεις on camera, η Βασιλική Αγιαννοπούλου, τονίζει: «Το άδικο πάντα αποκαλύπτεται! Δεν έχω να πω κάτι, εκτός από ότι η ασέβεια είναι σκληρό πράγμα κι εμένα δεν με σεβάστηκε!...Με ενόχλησε ο τρόπος που χωρίσαμε! Δεν είχαμε κάνει κανένα συμβόλαιο ότι θα είμαστε για πάντα μαζί, ο καθένας κάνει τις επιλογές του! Αν το είχε χειριστεί διαφορετικά, τίποτα από όλα έγιναν, από τη δική μου την πλευρά ,δεν θα είχε γίνει!».

Και πρόσθεσε στο «You Weekly»: «Δεν υπάρχει για εμένα. Τον σιχάθηκα! Είναι πολύ σκληρό όταν το διαπίστωσα για έναν άνθρωπο που τον είχα τόσο ψηλά στα μάτια μου και πλέον έχει πέσει πολύ χαμηλά!».

Δείτε τα βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top