0
Η δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, ότι δεν έχει σχέση, προκάλεσε τις δύο κοπέλες που υποστήριζαν στα social media, ότι έχουν κατακτήσει μια θέση στην καρδιά του. 

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία ήταν μια από τις δύο κοπέλες ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «το καλάμι σπάει εύκολα και η πτώση θα ‘ναι άσχημη».

Σήμερα, η δεύτερη κοπέλα, η Μαρί Ρόουζ, η οποία είχε μιλήσει στον Κωνσταντίνο και σε ένα έπαθλο επικοινωνίας, απάντησε με τη σειρά της στον Κωνσταντίνο Βασάλο, μέσω της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη.

«Δεν είπα ότι είμαι η κοπέλα του, αλλά ότι ήμουν η δικαιούχος για το έπαθλο... τον περίμενα γιατί αυτός μου το ζήτησε να τον περιμένω... Από τις δηλώσεις του είναι λες και δεν γνωρίζει εμένα ούτε την πρώην του, απ’ ότι φαίνεται... δεν το βρίσκω σωστό και μιλάω για την πρώην του. Η Βασιλική ήταν πρώην του και ξέρω ότι είχαν χωρίσει... Ήρθαμε πιο κοντά σε πιο στενή επαφή λίγο πριν το survivor, αλλά μου ζήτησε να τον περιμένω... Αυτό που είπε ότι δεν έχει δώσει δικαίωμα είναι λάθος του γιατί τα μηνύματά του δείχνουν ότι έχει δώσει δικαίωμα... Τον περίμενα πέντε μήνες»! Μάλιστα είπε ότι χθες προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά δεν γίνεται γιατί άλλος χειρίζεται το κινητό του... Και δεν έμεινε εκεί «θα μπορούσε να εμφανιστεί μια κοπέλα από την Κύπρο, επειδή η Κύπρος έχει πολλούς ψήφους, δεν λέω ότι έχει γίνει αλλά θα μπορούσε...»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top