0
Το Survivor έριξε αυλαία την περασμένη εβδομάδα αλλά οι αποκαλύψεις και τα νέα δε σταματούν να μας εκπλήσσουν είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα.


Σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Πανόραμα», ήταν καλεσμένοι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης που μίλησαν για τη φιλία τους εντός και εκτός παιχνιδιού αλλά και για τη συμβίωσή τους με τους συμπαίκτες τους.

Όταν η συζήτηση πέρασε στις ηγετικές τάσεις του Ντάνου, ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν ήταν ψέματα απλώς δεν γινόταν κακοπροαίρετα καθώς και ότι δεν ήταν θέμα εξουσίας αλλά εξυπηρέτησης και προστασίας.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ακόμα ένα σκηνικό που τον είχε ενοχλήσει και αφορούσε τους… Διάσημους και το Σκιαθίτη. «Κάποια στιγμή υπήρχαν κάποιες κουβεντούλες από διάφορους παίκτες τύπου “για ποιο λόγο ο Σάκης δίνει το λόγο στον Ντάνο πολύ παραπάνω από ότι σε κάποιους άλλους; Μήπως έχει κάποιο μέσον στην παραγωγή; Κάποιο δόντι”», εξηγώντας πως τη συγκεκριμένη στιχομυθία την κρυφάκουσε παρ΄ολα αυτά επένεβη και απάντησε στους συμπαίκτες του.

Ποια ήταν η οπτική του Γιώργου Χρανιώτη και ποια η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη και του Ντάνου;

Δείτε το απόσπασμα:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top