0
Τα πιστόλια SIG P226 & P229 και όλες οι άλλες παραλλαγές είναι εξαιρετικά πιστόλια με υψηλή ποιότητα, αλλά κοστίζουν ακριβά. 


Το νέο πιστόλι REX Zero 1 το οποίο βασίζεται στο SIG P226 και πωλείται σε τρία μοντέλα (Standard / Compact / Tactical) είναι λιγότερο ακριβό από τα πιστόλια SIG και δεν υπολείπεται σε ποιότητα και αξιοπιστία!

Το όπλο διαθέτει DA / SA σκανδάλη με σύντομη επαναφορά, έχει δείκτη φορτωμένης θαλάμης, decocker και διαθέτει αμφιδέξια κομβία αποδέσμευσης γεμιστήρα και ασφάλειας. Κατασκευάζεται σε τρεις παραλλαγές που έχουν ταυτόσημα χειριστήρια και εσωτερική κατασκευή, αλλά διαφέρουν στις εξωτερικές διαστάσεις, το μήκος κάννης και τη χωρητικότητα του γεμιστήρα.

Οι παραλλαγές Standard, Combat και Compact έχουν μέγιστη χωρητικότητα γεμιστήρα 15, 18 και 20 φυσίγγια στο διαμέτρημα των 9 χιλιοστών, αντίστοιχα. Η Compact έκδοση λόγω της πιο κοντής λαβής μπορεί να πάρει 15 ή 17 φυσίγγια.

Διαφορετικά μεγέθη και πρόσθετα αξεσουάρ θα ταιριάζουν στις ανάγκες της αστυνομίας, υπηρεσιών επιβολής του νόμου, τις ένοπλες δυνάμεις και τους πολίτες, είτε ως κύριο αμυντικό πιστόλι, ένα συγκεκαλυμμένης μεταφοράς πιστόλι ή ένα πιστόλι για σκοποβολή.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top