0
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι παίκτης που θα αναμετρηθούν το βράδυ της Τετάρτης (5/7) στον μεγάλο τελικό του Survivor.

Οι δύο παίκτες πήραν την πρόκριση από τον ημιτελικό μετά από ψηφοφορία του κοινού, κατά την οποία αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο ημιτελικός διεξήχθη στο ανοιχτό θέατρο στο Άλσος Βεΐκου και έγινε πραγματικά πανικός την ώρα που ακούστηκαν τα ονόματα των δύο παικτών που πήραν την πρόκριση. Ειδικά δε τη στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος του Γιώργου Αγγελόπουλου που ακούστηκε τελευταίο και οδήγησε σε... standing ovation.

Αφού ηρέμησαν τα πράγματα και οι παίκτες πήραν θέσεις για τα τελευταία πλάνα πριν κλείσει η ζωντανή σύνδεση όμως, ο Ντάνος είχε κρατήσει το καλύτερο. Έκανε μια ενέργεια που πολλοί την είδαν, αλλά λίγοι την παρατήρησαν.


Τράβηξε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον σήκωσε και ύψωσε το χέρι του στον αέρα, δείχνοντας πως κι εκείνος είναι νικητής, φτάνοντας μέχρι την τρίτη θέση. Μια ενέργεια που φανερώνει φυσικά το ήθος του ως παίκτης.


Δείτε την ενέργειά του:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top