0
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία οι φωτογραφίες των εννέα μελών της σπείρας που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα. 


Η συμμορία εξαρθρώθηκε από την αστυνομία και από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν εξιχνιαστεί 11 περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής πολυτελών αυτοκινήτων, ενώ το οικονομικό όφελος που αποκόμισε η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα από την παράνομη δράση της, εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ. 

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης της οργάνωσης (modus opreandi), προέκυψε ότι τα μέλη της είχαν κατανείμει μεταξύ τους διακριτούς ρόλους και συγκεκριμένα: Ορισμένα από τα μέλη εντόπιζαν οχήματα, που ήταν εύκολο να αφαιρεθούν, καθώς ήταν σταθμευμένα σε εξωτερικούς χώρους ή σε «ανοιχτούς» ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης (πυλωτές). Στη συνέχεια, έτερα μέλη προέβαιναν στην αφαίρεσή τους, αφού πρώτα ερευνούσαν το εσωτερικό τους για να διαπιστώσουν εάν ήταν εφοδιασμένα με συστήματα γεωγραφικού εντοπισμού (GPS).


Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τους:


ΚΡΕΜΜΥΔΑ Δημήτριο του Μενελάου και της ΕλένηςΣΤΑΜΑΤΗ Αθανάσιο του Άγγελου και της Ιωάννας 
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο του Δημητρίου και της ΒασιλικήςΣΑΜΑΡΤΖΗ Στυλιανό του Ιωάννη και της ΣοφίαςΚΛΗΤΗΡΙΝΟ Γεώργιο του Φιλίππου και της ΦωτεινήςΚΡΕΜΜΥΔΑ Αλέξανδρο του Μενελάου και της ΕλένηςΤΑΣΣΗ Κωνσταντίνο του Μιχαήλ και της ΠαρασκευήςΚΡΑΛΛΗ Βασίλειο του Γεωργίου και της ΑλεξάνδραςBUSHKA ή ΜΠΟΥΣΚΑ (ον.) JULIAN ή Ιουλιάν του NIKOLAOS και της LINTA


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top