0
Αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε μοτοσικλετιστής που κινούνταν το βράδυ της Πέμπτης στον περιφερειακό της Δραπετσώνας. 



Ο 46χρονος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και σύρθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά πριν γίνει αντιληπτός από διερχόμενους οδηγούς που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί ανακάλυψαν μεταξύ άλλων τραυμάτων, ένα επιδερμικό τραύμα στο κεφάλι του από σκάγι κυνηγετικού όπλου και έτσι εξετάζεται η πιθανότητα ο οδηγός να δέχτηκε εν κινήσει σκάγια από άσκοπο πυροβολισμό και αυτό το να οδήγησε στο τροχαίο ατύχημα που υπέστη.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με πρωτοβουλία των συγγενών του σε ιδιωτική κλινική, όπου και επεβλήθη σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να βρουν μέχρι στιγμής άλλη εξήγηση και βεβαίως γίνεται έρευνα στην γύρω περιοχή, αφού ειδικά αν αυτό ήταν αποτέλεσμα άσκοπου πυροβολισμού για να είναι από κυνηγετικό όπλο δεν έγινε από ιδιαίτερα μακρινή απόσταση.

Το θύμα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο δεν έχει συνέλθει ακόμα και έτσι δεν είναι σε θέση να καταθέσει στους αστυνομικούς, ώστε να διαπιστώσουν και εκείνοι αν όντως πήραν αυτή την τροπή τα γεγονότα. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top