0
Ο Γιώργος Χρανιώτης κάνει διακοπές με το κορίτσι του σε ένα από τα πιο «εξωτικά» σημεία της Ελλάδας… 


Για την Γεωργία Αβασκαντήρα ακούσαμε πρώτη φορά όσο ακόμα ο Γιώργος Χρανιώτης συμμετείχε στο παιχνίδι επιβίωσης. Μάλιστα εκείνη του είχε στείλει και «γράμμα» ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας ενώ, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, τον στήριζε με διακριτικότητα και τον περίμενε, στέλνοτας του μηνύματα αγάπης μέσω του λογαριασμού της στo Instagram.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του «Χρανιόλα» από το παιχνίδι και την επιστροφή του στην Ελλάδα, η Γεωργία ανέβασε και μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν ο ίδιος ο ηθοποιός να κρατά μια δική της φωτογραφία, γράφοντας «Waitin' On a sunny day» στη λεζάντα.  



Σήμερα ο 44χρονος ηθοποιός και η 23χρονη επαγγελματίας χορεύτρια, συνεχίζουν να είναι μαζί κανονικά και μάλιστα αποφάσισαν να κάνουν κοινές διακοπές. 

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν και οι δύο στα προσωπικά τους προφίλ στα social media βρίσκονται στη Μεσσηνία και, απ' ότι φαίνεται, περνούν φανταστικές στιγμές με φόντο τους «εξωτικούς»  καταρράκτες της Γιάλοβας. 

Aπ' ότι ξέρουμε, αλλά και απ' όσο φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στο Instagram, ένα από τα βασικά κοινά που έχουν ως ζευγάρι είναι ότι και οι δύο είναι λάτρεις της φύσης και φαν των θαλάσσιων σπορ, όπως το surf και το sup. 


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top