0
Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις απανταχού Χριστιανούς εικόνα της Σταύρωσης Ιησού Χριστού, στην οποία απεικονίζονται, άκουσον, άκουσον, UFO!!!

Η εικόνα που βρίσκεται στην Γεωργία δείχνει εξωγήινα «αεροσκάφη» τα οποία πάντως υποστηρίζεται πως συμβολίζουν απλά τους φύλακες αγγέλους. Βέβαια η πιο απλή απορία είναι γιατί ο καλλιτέχνης δεν ζωγράφισε απλά αγγέλους όπως σε πολλούς πίνακες WTF.

Συγκεκριμένα, μια εικόνα στον τοίχο του καθεδρικού ναού του Σβετσκκόβελι στη Γεωργία, δείχνει ότον Ιησούς εσταυρωμένο ενώ περιβάλλεται από πλήθος, και εμφανίζει πίσω του χαρακτηριστικά UFOs πέρα από τις τεχνολογικές ικανότητες των ανθρώπων εκείνη την εποχή.

Αυτή η εικόνα της Σταύρωσης φέρεται να απεικονίζει UFOs στις δύο κορυφαίες γωνίες

Σύμφωνα πάντως με τους ιστορικούς τέχνης που μελέτησαν το κομμάτι του 11ου αιώνα, τα παράξενα «αντικείμενα» τρούλια αντιπροσωπεύουν τους φύλακες-αγγέλους…

Αλλά αυτό θεωρείται ότι έρχεται σε σύγκρουση με τις συνήθεις απεικονίσεις αγγέλων κατά τη διάρκεια της βυζαντινής περιόδου, όπως συνηθίζονταν με λευκά και με φτερά.

Εν τω μεταξύ, τα μυστηριώδη αντικείμενα έχουν επίσης εντοπιστεί και σε άλλες απεικονίσεις του Χριστού.

Το θέμα φαίνεται ολίγον τι φαιδρό, πλην όμως δεν είναι τόσο απλό αφού πάνω σε αυτές τις απεικονίσεις έχει “πατήσει” και μια θεωρία που υποστηρίζει πως ο Ιησούς ήταν ένας εξωγήινος που ήρθε στη Γη.

Μάλιστα η “θεωρία” αυτή ενισχύεται με την παρουσία δύο ξεχωριστών κειμένων από την Αίγυπτο, στη βιβλιοθήκη και το μουσείο Morgan της Νέας Υόρκης το ένα και το άλλο στο Μουσείο του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνιας…

Τι άλλο θα δούμε….loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top