0
To μοτοποδήλατο του άτυχου 19χρονου βγήκε εκτός πορείας και έτσι συνέβη το μοιραίο. Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι απο την τραγωδία…


Για δύο χαμογελαστά παιδιά και δύο πολύ καλούς φίλους κάνουν λόγο συγγενείς και φίλοι των δύο άτυχων νέων που το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα αρδευτικό κανάλι στη γέφυρα Αιγείρου στην Κομοτηνή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο φίλοι, από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, επέστρεφαν από έναν γάμο που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ στο χωριό της Μελέτης στο δήμο Κομοτηνής.


Ο 19χρονος νεαρός και ο 15χρονος φίλος του, που τα σπίτια τους είναι απέναντι το ένα από το άλλο, αποφάσισαν να πάνε με το μοτοποδήλατου του πρώτου στο γάμο. 


Αφού επέστρεφαν από το γάμο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός με τον συνεπιβάτη του μοτοποδηλάτου έπεσαν στο αρδευτικό κανάλι και σκοτώθηκαν ακαριαία. 

Οι γονείς των δύο οικογενειών, ανησύχησαν που δεν γύρισαν τα παιδιά τους στο σπίτι καθώς γνώριζαν ότι έφυγαν από το γλέντι περίπου στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης οι δύο οικογένειες ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο νεαρών.

Οι αστυνομικοί του Ιάσμου, δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν τα ίχνη των παιδιών καθώς ακολούθησαν τη διαδρομή που έκαναν οι νεαροί με το μοτοποδήλατό τους πηγαίνοντας και επιστρέφοντας από τη Μελέτη προς το χωριό της, τη Σάλτη.

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί είδαν τους δύο νεαρούς νεκρούς, μέσα στο αρδευτικό κανάλι, αγκαλιασμένους όπως ακριβώς κρατάει ένας συνοδηγός τον οδηγό πάνω σε μια μηχανή.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους βρήκε και έχασαν τόσα άδικα τα παιδιά τους.

Συντετριμμένοι όλοι στο χωριό μιλούν για δύο παιδιά χαρούμενα πρόθυμα να βοηθήσουν τον οποιονδήποτε και χωρίς ποτέ να έχουν ενοχλήσει κάποιον.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top