0
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι για λόγους υποτίθεται…πολιτικής-κομματικής αντιπαράθεσης, μπλέκουν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε σενάρια νοσηρής “επιστημονικής φαντασίας”!


Αυτή τη φορά μέσω σοβαρής ιστοσελίδας -υποτίθεται τουλάχιστον- που μάχεται υπέρ της ελευθερίας της οικονομίας, μαθαίνουμε ότι υπάρχουν ερωτήματα για την πιθανότητα …κόκκινου πραξικοπήματος το 2015!!! Τα ερωτήματα στηρίζονται σε όσα έχει πει και γράψει ο κ.Γιάνης Βαρουφάκης! Τα περί “κόκκινου πραξικοπήματος”, δεν τα λέμε τυχαία. Ο ίδιος αρθρογράφος έγραφε προχθές ότι η Ελλάδα έχει ….κομμουνιστική κυβέρνηση!

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το άρθρο βάζει στο κάδρο και τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο!!! Τον οποίο ρωτά αν ήξερε κάτι! Οι απόψεις ,οι θέσεις και η κριτική μας για τον Μ.Κωσταράκο γνωστές. Ποτέ δεν πιστέψαμε βεβαίως ότι θα ενέπλεκαν το όνομά του σε τέτοιο σενάριο. Ελπίζουμε ότι θα απαντήσει. Έστω και μ΄ένα γέλιο…

Η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό δεν είναι μυστικό, έχει ξεφύγει. Το ζήτημα είναι να σταματήσουν οι επιπολαιότητες και οι ανοησίες. Και κυρίως να αφεθούν έξω απ΄ αυτό το νοσηρό κλίμα οι ΕΔ.


ΠΗΓΗmilitaire.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top