0
Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη κλιμακίου της ΑΑΔΕ στην Πάτμο, καθώς καταστηματάρχης γρονθοκόπησε έναν από τους ελεγκτές.


Σύμφωνα με τους εφοριακούς, ο καταστηματάρχης επιτέθηκε στον ελεγκτή αναίτια. Ο άνδρας τους πλησίασε ενώ περπατούσαν στο λιμάνι, τους ρώτησε αν είναι εφοριακοί και μόλις ο νεαρός ελεγκτής του απάντησε καταφατικά, εκείνος άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και να τον χαστουκίζει.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, που επικαλείται πληροφορίες από την ΑΑΔΕ, το περιστατικό έγινε στο λιμάνι, σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα και παρότι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη σκηνή, δεν επενέβησαν.

Οταν οι εφοριακοί τους ζήτησαν να συλλάβουν τον καταστηματάρχη, εκείνοι δήλωσαν αναρμόδιοι απαντώντας ότι το περιστατικό έγινε σε ζώνη ευθύνης του Λιμενικού, όμως και οι λιμενικοί δήλωσαν αναρμόδιοι. Τελικά, αφού ενημερώθηκε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ο οποίος τηλεφώνησε στους κ. Κουρουμπλή και Τόσκα, κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και συνελήφθη τελικά ο καταστηματάρχης από λιμενικούς.

Ο ελεγκτής της ΑΑΔΕ, ο οποίος αναφέρει έντονους πόνους στο κεφάλι, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας της Πάτμου και όταν επιστρέψει στη Ρόδο θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.  

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top